Magyar felirattal érkezik a MediEvil

A Sony bejelentette, hogy folytatja jó szokását, és a MediEvil felújított változatát is magyar felirattal küldi boltokba itthon. Türelem, már csak pár hónap, és rávethetjük magunkat Sir Daniel Fortesque kalandjaira!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#31
#30: Pedig szerintem ha kiadják bárhová, akkor már az is illene hozzá. Ez már napjainkban nem okoz akkora problémát. Én szivesen el lennék vele. És azok akiknek nem megy jól az angol, azok is jobban megértenék a teljes történetet.
#30
#28: Az elsőhöz biztos, a másodikban már emlékeim szerint nem volt. Valószínűleg addigra rájöttek hogy nem rentábilis Európa összes nyelvére szinkronizálni.
#29
#27: Nekem a 4 jobban tetszett, de a kedvenc a kettő :D
#28
#15: Pontosabban melyik részéhez volt volt magyar szinkron?
#27
#26: Bizony, ezt sokan mondták rá és mondják is a mai napig. Szerintem amúgy a 4 jó játék, de nem tökéletes. Az a 3 volt. De azt megugrani nem nagyon lehet a kategóriában.
#26
#23: Értem. De most jelenleg a Sony van jobb helyzetben, szóval ha az ő jövőjüket így fested le akkor a Microsoftét hogy :D

Mindenesetre pont a Metal Gear 4 volt tulhypeolva szerintem, inkább volt egy film, kevés interakcióval, mint játék.
#25
#19: És inkább az MS az ami nem tud semmit felmutatni.
#24
#19: Nekem elég sok PS ex van amiért mellettük döntöttem.
Az ismert exek mellett a Vanillaware és az Atlus játékok pl.
#23
#22: Én nem a múltjukat kérdőjeleztem meg, hanem a jövőjüket a saját szemszögemből. Nyilván sokan nem értenek egyet. Én azt mondom, hogy aki szereti, jónak tapasztalja saját magának, az használja. Most nekem végül is teljesen mindegy, hogy egy másik ember min és mit játszik. Lehet, hogy ugyan azt tolja valaki, mint én, csak másik gamepad van a kezében. Én viszont nem vagyok feldőlve, akkor így mondom. Meg szerintem túl nagy szenzáció van fújva nekik mindig és azért sokszor feleslegesen. Én mondjuk itt nem a Metal Gear Solid 4-et kérdőjeleztem meg, ha érted.
#22
#19: Ember.. nem az hogy nincs pénzük, egyszerűen nem éri meg nekik. Nem akarnak rákölteni :D pont a Sonynak ne lenne.

Elmúlt évek? Detroit, GoW, Uncharted 4, Spider man, Driveclub.. Ezek az elmúlt évek. De tekintve hogy nincs kint hogy pontosan mikortól mondod, akkor akár a PS2-ig visszamehettünk.
#21
#15: Halottizék
#20
#19: Mi a franc? Átkerültem valami párhuzamos multiverzumba? Mert ezt nem értettem amit leírtál. Én pont az ellenkezőjét tapasztalom
#19
#13: A játékot nem ekézném, olyan amilyen, tök jó volt. 20 éve. Ez az üzletpolitika és a mellé járó érthetetlen sajtó a nevetséges. Eljutottunk oda, hogy a Sony-nak már pénze sincs az E3-ra kimenni és a kurva nagy ex-ek szépen csendben tűnnek el, mert sehol sincsenek olyanok, mint régen - de viszont próbálnak minden meglévő cuccot újra eladni. És akkor most már nagy sony exkluzív megjelenéseknek nevezzük ezeket a játékokat? Olyanok már, mint a Nintendo a pici retro gépekkel. Csak itt nagy megjelenésnek vannak beállítva ezek a cuccok, amik emulátorban 8K 277 FPS-el mennek a mai napig. Én ezt inkább szánalomnak nevezném. Nem tud a sony évek óta semmit, de semmit, ami miatt egy gamernek mellettük kellene dönteni. A játékra visszatérve most szólok, hogy nehéz lesz sok embernek.
#18
#15: Én meg imádtam. Szóval igény az lenne rá, nem lenne rossz dolog, ha opcionális lenne. Te meg kikapcsolod ha nem tetszik, vagy be sem kapcsolod.
De nem rendelkezik túl nagy vásárlóerővel a magyar piac, ha megérné a kiadóknak, nyilván csinálnák.
#16
Én csak azt nem értem, hogy ha már van magyar, akkor miért olyan körülményes azt beállítani sok játéknál...a GoW-nál simán kiválasztottam a nyelvet a játék menüjében és kész.

A Pókembernél már kell figyelni mi a rendszer nyelve stb stb és vannak olyan játékok, aminek bár van magyar nyelve...de a digitális változat nem tartalmazza, csak a lemezes...miért kell túlbonyolítani ezt az egészet? Miért nem lehet egy language options sort betenni mindegyik játék menüjébe, ahol van választási lehetőség?

Én az ilyen non sense dolgokat nem értettem soha a konzoloknál...
#15
#12: Hat, anno a witcherhez volt magyar szinkron, hiaba volt minosegi munka, en kb husz percig birtam elviselni.
#14
Jo hír, nem játszottam vele sosem, de aklor m9st lehet kiprobálom. Nekem amugy most egy olyan hír kellene ami a final fantasy vii-ről szól hogy magyar felirattal fog megjelenni. Totális boldogság lenne
#13
#10: Ebben a játékban mi a vállalhatatlan?
#12
Ehez aztán kell is magyar felirat. Nem vagyok ellene, de pl: TLoU-hoz jobban kellene. De ennek is örvendek :)
Már ideje lenne magyar hangnak is a videójátékokban. Az lenne zsírság :D