Nem függ a játékok sztorijától a Gears of War-film

Nem akarták feleslegesen megkötni a készítők kezét, ezért a Gears of War-film "egy alternatív valóságban" játszódik majd, és nem lesz köze a játékok történetéhez - ezt maga Rod Fergusson, a The Coalition fejese erősítette meg.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#7
hát rákeresve az írónak nincsenek nagy filmjei... nem várok sokat az egésztől
#6
Játékból filmet nos szerintem a végeredményt mindenki ismeri. Ne erőltessük.
#5
#4: Azért azt nem mondanám, hogy nem volt története a játéknak. Ez erős túlzás. A 2.-3. résznek szerintem tök jó storyja volt persze kategóriáján belül. Az első rész persze inkább lövöldözés volt, de anno az szerintem elég volt. A négynek meg majd kiderül, lévén inkább bevezetés volt, az 5. rész lesz a döntő szempont.
#4
#3: Valószínű pont ezért nem lesz köze a játék sztorijához, ami várjunk csak...? Ööö lőni kellett. Gondolom ilyen lesz benne, hogy lőnek, Locust biztos lesz benne, meg biztos gear-nek hívják majd a katonákat .... ööö remélem magyarul majd fogaskeréknek fogják őket nevezni a szinkronban. :)
#3
Teljesen érthető. Semmi értelme egy olyan filmet moziba küldeni, ami csakis egy apró rajongó rétegnek szól, más meg semmit nem ért belőle. Szerintem a Warcraft filmnél sem volt gond ezzel.
#1
Mindegy csak ne vmi b kategorias tv film legyen mint a halo