Júliusban jelenik meg a Dr. Mario World

  • Írta: fojesz
  • 2019. június 18.
  • Megjelenés
Link másolása
Közeleg a Nintendo soron következő mobiljátéka, a Dr. Mario World. Az este folyamán a kiotóiak bejelentették a free-to-play anyag megjelenési dátumát, és a játékmenetet is részletesen bemutatták.

Július 10-én debütál a Nintendo következő mobiljátéka, a Dr. Mario World. A free-to-play cím egy puzzle-játék, amelyben az a feladatunk, hogy a rendelkezésünkre álló kapszulákkal kiüssük (kikővarázsoljuk?) a vírusokat a pályáról. Több karakter közül választhatunk, ők különböző képességeket használhatnak, és mindenféle kiegészítő is elérhető majd számukra, hogy hatékonyabban menjen a gyógyítás.

A fenti videó részletesebben is bemutatja a játékmenetet, emellett a mikrotranzakciós rendszerről is lerántja a leplet. A Dr. Mario World valódi pénzért megvásárolható valutája a gyémánt, ezekből több különböző csomagot vásárolhatunk; a legolcsóbb a 20 darabos, amely 2 dollárt kóstál, míg a legdrágább 1050 gyémántot ad 70 dollárért cserébe. A gyémánttal a már említett felszerelések válthatók ki, illetve a játéknak van egy staminarendszere is, amely limitálja a játékidőt - a gyémántokkal ez értelemszerűen kikerülhető.

A Nintendo másik készülőfélben lévő mobiljátéka a Mario Kart Tour, ez bétatesztelés alatt áll.

1.
1.
PapaYeti
Azt hittem hogy mobil játék lesz az egyik legjobb Ami történhet a játékiparalt ... .Hát Ennél nagyobbat nem is Tévedtem volna :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...