Steampunk újdonságokat kap a Killing Floor 2

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 18.
  • Letöltés
Link másolása
A Tripwire Interactive továbbra sem hagyja magára a zombis alkotást, a mai napon megérkezett a Back & Kickin’ Brass ingyenes tartalmi frissítése új játékmóddal, új fegyverekkel és régi ismerősökkel.

A Summer Content Update alkalmából egyébként egy meglehetősen hosszúra nyújtott ingyenes hétvégét is kapunk majd, mely a Steamen még a mai napon kezdetét veszi, és egészen június 25-ig tart. Az ingyenes időszak alatt ráadásul a játék jókora akcióban lesz majd elérhető.

De térjünk is vissza a szóban forgó Back & Kickin’ Brass frissítéshez! A játékosok mostantól egy vadonatúj játékmódot kapnak Objective néven, mely egyedi animációkkal, új környezeti elemekkel, steampunk stílussal, izgalmas átvezetőkkel és rengeteg speciális effekttel hozza el a játékosoknak a legújabb történetközpontú élményt a Killing Floor 2 világában.

Az újdonságoknak azonban ennyivel még közel sincs vége, a játékmód mellé megkapjuk a BioShock: Infinite stílusát idéző Steam Fortress pályát, valamint két új fegyvert is. Emellett visszatér a Summer Sideshow Zeds, és tovább folytatódnak Lockheart kalandjai, mely során ezúttal egy óriási rakétát kell majd megreparálnunk és üzemanyaggal feltöltenünk, hogy megkezdhessük a Hold elfoglalását.

A Killing Floor 2: Back & Kickin’ Brass a mai naptól érhető el PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en egyaránt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...