Lélegzetelállító concept artok a Cyberpunk 2077-ről

Hollie Benett, a CD Projekt RED angliai szárnyának kommunikációs fejese néhány izgalmas képet tett közzé Twitteren, melyek meglehetősen sokszínű képet festenek a jövőre érkező játék karaktereiről és városáról.

Kommentek

#41
#40: Csak nehogy összekeverd (haha) a szavakat benne.
#40
#38: Lehet írok róla hétvégén egy blogot is mert nagyon jó cucc és ha pár ember figyelmét felkelti már megérte.
#39
#37: Ja, és köszi (szerk. Gombhiány)
#38
#37: Végre egy olyan komment, amiért érdemes itt olvasgatni. Meglesem.
#37
Na ameddig várunk a CPre a VA-11 Hall-A-val játszottatok? Ha nem akkor tudom ajánlatni ha jó cyberpunk disztópia hangulat kell.
#36
SLi!
Igaz.
Esetleg ùjra vadnyugat..
#35
SLi
#16: Ezen nem kell izgulni, 2077-re már nem lesz se kelet se nyugat, pláne nem erkölcs
#34
Kindzsal! 26#
Valòban nem az èn vilàgom, ezt le is ìrtam, fikàt durvàn nem ejtettem meg ùgy èrzem. Ha ez ìgy lett volna akkor sem lenne bűn, mert csakis jòkat ìrni egy jàtèkròl elfogultsàg volna a rèszemről. Elèg sokan elègedetlenkednek elhiheted, gondolom olvasol màs fòrumokat is. Ezek vèlemènyek, ha nem tetszik, akkor is illik tiszteletben tartani. Nyugi, a jàtek sikeres lesz minden bizonnyal.

Neotechtr!
Köszi, utàna nèzek!
#33
#16: Bezzeg keleten! Fú, ott mindenki extra erkölcsös!
#32
#31: Jo is az, én Vampireben vagyok otthon mint mesélő.
Szigorúan 2nd edition, mert amit azzal műveltek a későbbiekkel...
#31
#20: A Shadowrun-t mi szerepjátékban nyomjuk baráti társasággal már vagy két éve. Szinte az összes kiegészítő és rengeteg regény is megvan az alapkiadáshoz. :)
#30
#29: Miért lenne szégyen? :D Ha nem fogott meg, nem fogott meg. Én az eleje óta nem vagyok annyira hype, nem láttunk túl sok gameplayt, amit meg láttunk, az meg annyira nagyot nem ütött nekem. Azért remélem jó lesz.
#29
Valahogy nem áll nekem össze a dolog... értem én, hogy CDProject... értem én, hogy Witcher 1... 2... 3... Pedig az első trailer után visítottam, hogy kell, de az E3-as után meg olyan "meh" hangulatom volt... Ezek meg... Jézusom! Nem tudom hova tenni ezt a game-t. Szégyen vagy sem, de én leszálltam a hype vonatról... ( Egyenlőre ).
#28
#27: Szerencse a szerencsétlenségben. Én még nem jártam így mindig levonják előre az összeget és magjelenik a játék, küldik a kulcsot.
#24
#16: Már megint hanyatlik a nyugat? :D
#23
#19: RESPEKT :)
#22
#20: Az a játék egyszerűen mindent visz, mint a piros hetes. Ha valaki fogékony a hasonló játékmenetre és átjön neki a feeling, akkor olyan, mint egy letehetetlen könyv.