The Division 2 - minigunnal támad a Gunner

Megérkezett a Tom Clancy's The Division 2 legújabb specializációja. A The Gunner igazi nehézfiú: egy hatalmas minigunnal a kézben szórja az ólmot, ezzel pillanatok alatt elpusztítva akár egy teljes osztagot.

Élesedett a Tom Clancy's The Division 2 legújabb frissítése, amely egy újabb specializációval bővítette az online shootert. A Gunner talán nem lesz a legmozgékonyabb tagja a csapatnak, cserébe viszont egy minigunt kap arra, hogy rendet tegyen Washington utcáin. A hatalmas gépfegyver használatakor ráadásul a játékos védelmi statisztikái is megnőnek, így egy valóságos tankká válhatunk.

Ha mégis túl sok lenne az ellenfél, akkor a riot foam gránát gyorsan szilárduló habja pillanatok alatt lelassítja majd őket. Érdemes megemlíteni a Banshee nevű képességet is, amellyel egy gombnyomásra összezavarhatjuk a rosszfiúkat, még akkor is, ha épp fedezék mögött vannak. A Gunner specializáció mindenki számára ingyenes, aki azonban nem rendelkezik az elsőéves szezonbérlettel, az öt játékbeli kihívás után juthat hozzá a karakterosztályhoz.

A Tom Clancy's The Division 2 elérhető PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

0 komment - szólj hozzá!