20 ezer forint epizódonként a Minecraft: Story Mode

  • Írta: fojesz
  • 2019. június 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem elírás, a Minecraft: Story Mode Xbox 360-as változatát valóban 20 ezer forintért árulják epizódonként a konzol piacterén. Mielőtt azonban lecsapnátok az év akciójára, eláruljuk, hogy miért van ez így.

Miután a Telltale Games lehúzta a rolót, több játékát is eltávolították a digitális boltok kínálatából, június 25-én pedig a Minecraft: Story Mode támogatása is megszűnik, ami azt jelenti, hogy a két évadot maga mögött tudó címet már nem tudjuk megvásárolni, ráadásul akkor sem fogjuk tudni letölteni a megadott határidő után, ha megvettük korábban. A készítők azt kérték, hogy addig minden rajongó húzza le az epizódokat a gépére, később ugyanis már nem lesz erre lehetősége.

Xbox 360-on azonban furcsa helyzet állt elő, a Minecraft: Story Mode epizódjai ugyanis újra felbukkantak a konzol piacterén, ráadásul egyenként 20 ezer forintos árcédulával. Hogy mi az oka ennek? Nos, úgy tűnik, a Microsoft annak idején nem készült fel arra, hogy a boltjában nem listázott játékok letölthetőek maradjanak a korábbi vásárlók számára, így amikor a Story Mode-ot levették az üzletből, a játék mindenki számára elérhetetlenné vált. Nem volt más opció, a sorozat újra elérhető a boltban, csak éppen nevetségesen drágán, hogy még véletlenül se vegyük meg.

10.
10.
markoci555
nem csak azzal járatják le magukat, hogy nem képesek elintézni hogyha valaki megvett valamit, azt le is tölthesse, hanem rátesznek még egy lapáttal, hogy 20ezerért kínálják, hátha pár balek szülő még megveszi, ahelyett, hogy valami tényleg csillagászatit írnának, vagy valahogy elintézték volna, hogy más ne tudja venni...
8.
8.
Ooorky
#6: Övék a Minecraft...
7.
7.
Amúgy nekem semmi bajom a MS win10-be épített áruházával. Sőt, mondhatni, tetszik. De nekem az életben nem produkált ez még semmi hibát sem, minden olyan volt, ahogy kellett, jól ment. De marha drága. De olyan szinten, hogy lefosod néha a falat. Most bekattintom, azt, beszélek, pill...

Főoldal arcbateli banner:
Forza Horizon 4 Ultimate kiadás (lego dologgal, meg minden)
99.99€ de nekem Gamepass-el csak 79.99€
!
Mondjuk ingyen tolhatom kedvemre az alap verziót, de milyen 80, meg 100? Értsd úgy, hogy az alapjátékra megkaphatom a DLC-ket 80-ért? Az most (google) 25867Ft.

Quantum Break 36.99 azaz 12 rugó. Nincs kedvezmény előfizetésre, ahogy a Resident Evil 7-nél sem, ami mondjuk csak 20€, de a gold mindent bele már 49.99, azaz 16 ezer. De a Quantum Break meg a Resi 7, amiről beszélek ennyiért. Biztos sok játékos rakta őket wishlist-re. Gondolom most keménykednek, aztán majd beledobják később a 4€-s pass-be.

Viszont azért ott van a gond, hogy 7.49-ért hozok neked Resident Gonosz 7 teljesen jogtiszta kulcsot minden mennyiségben, és 12.59 a gold. 2500 a játék, 4200 a gold. Ja és Steam-re landol be, ugye. Google volt most a barátom.

Forza Motorsport 7 89.99€
Gears 5 Ultimate előrendelés 79.99
Rise of the Tomb Raider: 50. Haver (benne van paass-ben)
Crackdown 3, ahogy mondom, cicoma nélkül 70, baszki.
Call of Duty Modern Warfare (4) így 39.99, csókolom.
Metro Exodus Gold Edition (WTF???) [pass] simán 85, előfizetéssel 67.99€ e.

Te, ki a tököm vegyen itt holmit? Hát aki megőrült, az. De mondom, nálam jó minőségű a bolt, csak levesz, mint a Lenin képet.










6.
6.
Nem lennék meglepve, ha a MS véletlenül megvett volna valami jogokat szépen csendben a háttérben...
5.
5.
cue_ask
#3: Kompatibilis a GOTY és az alapverzió - mentések, trófeák is. Kölykömnek a sima volt meg, aztán a nagy szerelem miatt kérte a season pass-t. Osztott/szorzott, olcsóbb volt megvenni mégegyszer a játékot GOTY verzióban.
4.
4.
Krezy
#1: Ugyan így van Ps Store-on is már ps3 óta,szóval nem is értem :D
3.
3.
strike19
PS Store-ba is van hasonló dolog.
Pl: FallOut 4 Goty 8000 Ft. Nekem meg van a sima Fallout 4 csak Season Pass akarok venni hozzá. Season Pass ára 9200 Ft.
Ja és Goty és Sima mentései nem kompatibilisek. :(
2.
2.
DeKor
Na persze. Ha valóban nevetésgesen drágán akarnák adni, akkor mondjuk egymillió dollár lenne. De így hátha ráfut pár balek, és megveszik. Sok kicsi sokra megy Microéknál is.
1.
1.
user101
Ez milyen gáz. Egy Steamről eltávolított játékot, ha benne van a librarymban akármikor le tudom tölteni. Így játszok például most a Metro 2033 eredeti kiadásával, pedig már áruházi profilja sincs amióta megjelent a Redux... és nem ez az egyetlen ilyen cím... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...