Kibővített verziót kap a mozikban az új Bosszúállók

Aki akarta, valószínűleg már megnézte az új Bosszúállókat, a Marvel azonban tesz egy kísérletet arra, hogy újra moziba csábítsa a rajongókat: a jövő hétvégétől kibővített formában lesz látható a Végjáték.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#30
#9: Az megvolt, hogy Captain America visszamegy az időben és összejön a bartátnőjével?
Képzeld, öregen fogja újra látni a bagázst, a pajzsát meg átadja Falcon-nak.

Ezt a részt mondjuk nem értem, vitassuk meg itt a film alatti beszélgetésben.
#29
#26: Szerinted a film bemutatója után mennyi idővel lehet beszélni a fordulatokról?
Mellesleg a film készítői is feloldották a spoiler tilalmat, a Pókember előzetesben is simán lelőtték a Végjáték végét.
#28
#27: XD Hallod!! A 21-es kommentjénél már sírtam, nagyon eredeti a papika, a kommented után szerintem elkezdi számolgatni , hogy mire is költse a mozipénzt! Mert a csúnya GK-n minden elszpojlerezetek neki!
#27
Okés akkor tegyük tisztába a dolgot... Vasmacskát megmentik, a patkány az igazi főhős, megmenti fej-tor-potroh embert, vasmacska feltalálja az időutazást, majd meghal... majdnem mindenki boldog... Lesz még aki meghal... :)

.. és a legfontosabb: nem, nem jön switch-re :)
#26
#23: Másként szólva 2 ember létezik az egyik lelövi a poént a másik meg ügyel rá, hogy ne tegyen keresztbe ezzel másoknak. Mindenki megmutatta hova tartozik. Ezzel én le is zártam a dolgot. Szép napot!
#25
#24: Ha van egy kis időd akkor inkább menj ki az erdőbe szánkózni, szagolgass használt bugyikat vagy mittudom én, számolgass gyufaszálakat csak velem ne foglalkozz! Nem igénylem a társaságodat! Amit le akartam írni, azt már leírtam!
#24
#23: Na imádok veled foglalkozni most van egy kis időm. Mi köze a kettőnek egymáshoz azt nem tudom. Nyilván simán belemagyarázol valamit. Tudod a spoiler elkövetését nem szereti senki, aki elszenvedi és ezért elvárható és el is várják, hogy emberek a társaikkal szemben ne kövessék el és ha veled szemben történne neked sem tetszene. Lényegtelen milyen időintervallumban történik. Maga a tett a lényeg és ezen nem változtat semmi.
#23
#21: XD Felhívnám becses figyelmedet arra, hogy adatlapod szerint 40 esztendős vagy, az avatarod egy sárga teknős aki másodállásban természetvédő , és lentebb megsértődtél egy kollégára mert le merte írni, hogy vasmacska meghalt!
SZRTÁJK-olni mész ma is?
#22
#20: Ostobaságod és az önkényességed határtalan te ostoba.
#21
#20: Biztos?
#20
#19: Ő pont azt írta burkoltan, hogy téged fejre ejtettek kiskorodban, és az elvárásaid túlzóak és önkényesek!
#19
#17: Igazad van abban, hogy érdemes elkerülni az ostobákat.
#18
#16: XD Ez a film a kibővített eredeti filmről szól. Semmilyen lényeges dolog nem fog benne változni! Vasmacska ugyanúgy kipurcan.
Szóval azt még mindig nem mesélted el, hogy egy Bosszúállók film alatt, ami csak minimálisan fog különbözni az eredetitől, mi a francról is kéne beszélgetni, mint a filmről? Vasmacska így is úgyis meghal!
#17
#16: Ez ilyen fele fele. Nyilván ki is irhatta volna hogy spoiler( bár mondjuk megjelenés után ket hónappal kissé furcsa lett volna) de te is gondolhattál volna arra hogy pár nappal azelőtt mielőtt megnézed nem mész be egy filmről szóló cikk kommentjei közé.
#16
#15: Tudod mit? Mielőtt beszólnál, hogy milyen szép gyerek vagyok, hogy az elvárásaim után még le is ostobázlak elmagyarázom bár valószínű úgy sem érted meg. Ez a hír a bővítésről szól és nem a cselekményeről vagy a film minőségéről és van egy olyan lehetőség, hogy a szövegbe, amit kommentelsz beszúrod a SPOILER szócskát és ennyi. Csak manapság az emberek általában leszarnak mindenki mást.
#15
#10: Ostoba
#14
#8: Unalmas volt és ez az időutazás hát nem kicsit lett elb@szva! Jóval nagyobb epic csatára számítottam és vmi furfangos megoldásra hogy hogy hozzák vissza a hősöket! A spoiler elkerülése végett, a szakállas dagi pasi meg egyenesen gagyi volt! Azért a képregényekben nem tolták fullba a kretént!
#13
Na már megint 2x nyomtam a küldés gombra! És mégegyszer bocs mindenkitől aki még nem látta!
#12
#9: Bocs! Azt hittem már mindenki megnézte aki akarta!
#11
#9: Bocs! Azt hittem már mindenki megnézte aki akarta!