Az EA továbbra is ragaszkodik a loot boxokhoz

Sőt az a véleményük, hogy a "meglepetésmechanikák" szórakoztatók és etikusak. Az Electronic Arts képviselőjét az Egyesült Királyság parlamenti képviselői hallgatták meg a szerencsejátékhoz hasonlatos játékelemekkel kapcsolatban.
  • Írta: szlav

Kommentek

#22
#15: Megnéztem, amit utoljára vettem EA játék, az nálam is már 5 éves bizony! ;D (DA: Inquisition)
Szemét bandát én sem támogatok, van bőven miből szerencsére válogatni máshol így is, ráadásul sokkal jobb, érdekesebb és minőségibb címekből, játékokból! :)

ME: Andromeda-t majdnem megvettem, de szerencsére ott akkor már annyira sok volt a rovásukon, hogy éberebb voltam, nem ugrottam csőbe. Éreztem előre, hogy az a játék is igazából már csak a nevében tartalmaz Mass Effect-et...
#21
#14: Mindössze a Fifával kapcsolatban tudok hozzászólni,de nem mondanám,hogy ott nem paytowin.Bontogatsz egy rakás pakkot pénzért,és kiesnek előbb-utóbb sztárok,nah most ha az ellenfél 11 "Ronaldoval" szaladgál,én meg egy sima csapattal,akkor az ő esélyei nőnek a győzelemre.Persze a sok "vak" sokszor így sem tud játszani,de ha egy olyan csinálja ezt aki érti is a játék mechanikáját,akkor ő egyértelműen előnyben van részesítve a pénzéért.
#20
#4: Titanfall 2..
#19
#11: A lootbox egy pay to win rendszer. Hiszen plusz pénzért AKÁR a leges legjobb eszközöket is megkaphatom, és ezáltal ki is használhatják a beteg embereket. Hiszen ez ugyan olyan szerencse játék mint a lottó, vagy nyersz, vagy nem.
#16
#14: Hülyeség. Régen a modderek ugyanezt ingyen megoldották, és még többet is. Rengeteg mod önálló játékká vagy játékmóddá fejlődött. Rengeteg játék 10-20 év után is aktív, mig sok mikrotranzakciós lootboxos játék hónapokon belül kihal, amint kiáll mögüle a kiadó.
#15
8 év. Ennyi ideje jelent meg az utolsó EA játék, amit megvettem. Nem fogadtam el az ingyen adott játékaikat és nem bottal sem nyúltam a f2p játékaikhoz sem. Nem hiányzik semmi, amihez közük van.

Ez az a magatartás, ami megmutatja nekik, hogy de bizony, amit csinálnak, és ez nem csak a lootboxok, nem etikus. Ha csak fórumokon panaszkodsz, de úgy is megveszed, adsz a szarnak egy pofont. Ha leárazás után veszed meg, adsz a szarnak egy pofont. Ha többé-kevésbé meghátrálnak vagy pár hónapig játsszák a jófiút és rohansz vissza hozzájuk a pénzeddel, adsz a szarnak egy pofont.

Oda kell ütni, ahol fáj és legalább annyira makacsul tartani magad hozzá, mint ahogy ők teszik.
#14
Túl van lihegve, de nagyon. 99%ban ezek csak extra cuccok, de nem paytowin. Legtöbbet ki is lehet farmolni. És igenis kell az ilyen. Codban ilyen nélkül sokkal hamarabb megunja az ember. De ha van cél a farmolásért akkor tovább játszik az ember. Kihalt multival meg senki se szeretne találkozni.
#13
Haha, a gyökerek nem akarnak engedni a meglepieikből továbbra sem, a vásárló táboruk még sajnos mindig kellően nagy..
#12
Nincs semmi baj a lootboxokkal, nem kell megvenni és kész. Ha meg nem lehet nélküle játszani a játékkal, vagy unalmassá válik a folyamatos grind akkor nem kell vele játszani. Annyi érdemes jéték van a piacon, hogy ez nem lehet probléma. :)

Kettő, ha az EA ragaszkodik hozzá az ő dolguk, én viszont hozzájuk nem ragaszkodok, elvégre a Mass Effect-ek óta nem csináltak semmi értékelhetőt ( számomra ) és azt is inkább kukába vitték a végére... Ha nekik jobb, hogy inkább az Ubisoftnál költöm el azt a kevéske pénzem akkor én sem fogok ebből problémát csinálni! :)
#10
#6: Állítólag a lootboxok miatt a fejlődés rettenetesen lassan haladt, és ezekkel fel lehetett gyorsítani. Ha nincs benne azért? Hol rinyáltak emiatt? Az új ACban is vannak, ami több mint szánalmas.
#8
Megértem azokat akiknek probléma a Lootbox, nem akarom védeni az EA-t, mert eleve nem rajongok az üzletpolitikája miatt, de... Kissé a parlamenti képviselők hozzáállása a Lottbox= szerencsejáték dologhoz, marhára képmutató és demagóg. Mert ők nem a pénzért szerzett előnyt firtatják! Esetleg akkor a Kinder tojás is be lesz tiltva, vagy estleg a matricás albumok? Ott is kiskorúak vannak a célközönségben és nem tudhatod, hogy az adott játék nem-e már megvan, vagy egyszerűen gagyi és nem a hőn áhított Hupikék Törpike. Vagy a matricák közül van-e benne arany csapatos játékos, vagy a Hirtelengöröngyösi FC portása lesz benne.
#5
#1: Én nem is értem miért rinyált minden
kis pöcs a lootboxok miatt... abban van valami hogy ha fizetsz érte akkor gyorsabban fel tudod huzni a karaktereket de ezt játékidővel is elérheted. Èn csak amiatt törlöm le néha mert 100GB-ot foglal és az 500-as winyó nem elég hozzá... van más játék is amit tolok. De most fent van és tegnap is ledaráltuk a népet haverral! A többi EA game lootbox-hoz nem tudok hozzászólni...