Az EA továbbra is ragaszkodik a loot boxokhoz

Sőt az a véleményük, hogy a "meglepetésmechanikák" szórakoztatók és etikusak. Az Electronic Arts képviselőjét az Egyesült Királyság parlamenti képviselői hallgatták meg a szerencsejátékhoz hasonlatos játékelemekkel kapcsolatban.
  • Írta: szlav

Kommentek

#22
#15: Megnéztem, amit utoljára vettem EA játék, az nálam is már 5 éves bizony! ;D (DA: Inquisition)
Szemét bandát én sem támogatok, van bőven miből szerencsére válogatni máshol így is, ráadásul sokkal jobb, érdekesebb és minőségibb címekből, játékokból! :)

ME: Andromeda-t majdnem megvettem, de szerencsére ott akkor már annyira sok volt a rovásukon, hogy éberebb voltam, nem ugrottam csőbe. Éreztem előre, hogy az a játék is igazából már csak a nevében tartalmaz Mass Effect-et...
#21
#14: Mindössze a Fifával kapcsolatban tudok hozzászólni,de nem mondanám,hogy ott nem paytowin.Bontogatsz egy rakás pakkot pénzért,és kiesnek előbb-utóbb sztárok,nah most ha az ellenfél 11 "Ronaldoval" szaladgál,én meg egy sima csapattal,akkor az ő esélyei nőnek a győzelemre.Persze a sok "vak" sokszor így sem tud játszani,de ha egy olyan csinálja ezt aki érti is a játék mechanikáját,akkor ő egyértelműen előnyben van részesítve a pénzéért.
#20
#4: Titanfall 2..
#19
#11: A lootbox egy pay to win rendszer. Hiszen plusz pénzért AKÁR a leges legjobb eszközöket is megkaphatom, és ezáltal ki is használhatják a beteg embereket. Hiszen ez ugyan olyan szerencse játék mint a lottó, vagy nyersz, vagy nem.
#16
#14: Hülyeség. Régen a modderek ugyanezt ingyen megoldották, és még többet is. Rengeteg mod önálló játékká vagy játékmóddá fejlődött. Rengeteg játék 10-20 év után is aktív, mig sok mikrotranzakciós lootboxos játék hónapokon belül kihal, amint kiáll mögüle a kiadó.
#15
8 év. Ennyi ideje jelent meg az utolsó EA játék, amit megvettem. Nem fogadtam el az ingyen adott játékaikat és nem bottal sem nyúltam a f2p játékaikhoz sem. Nem hiányzik semmi, amihez közük van.

Ez az a magatartás, ami megmutatja nekik, hogy de bizony, amit csinálnak, és ez nem csak a lootboxok, nem etikus. Ha csak fórumokon panaszkodsz, de úgy is megveszed, adsz a szarnak egy pofont. Ha leárazás után veszed meg, adsz a szarnak egy pofont. Ha többé-kevésbé meghátrálnak vagy pár hónapig játsszák a jófiút és rohansz vissza hozzájuk a pénzeddel, adsz a szarnak egy pofont.

Oda kell ütni, ahol fáj és legalább annyira makacsul tartani magad hozzá, mint ahogy ők teszik.
#14
Túl van lihegve, de nagyon. 99%ban ezek csak extra cuccok, de nem paytowin. Legtöbbet ki is lehet farmolni. És igenis kell az ilyen. Codban ilyen nélkül sokkal hamarabb megunja az ember. De ha van cél a farmolásért akkor tovább játszik az ember. Kihalt multival meg senki se szeretne találkozni.
#13
Haha, a gyökerek nem akarnak engedni a meglepieikből továbbra sem, a vásárló táboruk még sajnos mindig kellően nagy..
#12
Nincs semmi baj a lootboxokkal, nem kell megvenni és kész. Ha meg nem lehet nélküle játszani a játékkal, vagy unalmassá válik a folyamatos grind akkor nem kell vele játszani. Annyi érdemes jéték van a piacon, hogy ez nem lehet probléma. :)

Kettő, ha az EA ragaszkodik hozzá az ő dolguk, én viszont hozzájuk nem ragaszkodok, elvégre a Mass Effect-ek óta nem csináltak semmi értékelhetőt ( számomra ) és azt is inkább kukába vitték a végére... Ha nekik jobb, hogy inkább az Ubisoftnál költöm el azt a kevéske pénzem akkor én sem fogok ebből problémát csinálni! :)
#11
#10: Nem haladt lassan. Jöttek 4000 órákkal, hogy annyi unlockolni Vadert meg ilyen hülyeségekkel. A kampányt befeheztem, játszottam párat és minden ki volt oldva, ami érdekelt. A lootbox mindig szerencsejáték. De pay to win nem volt.... A leghitványabb, erkölcstelenebb "lootbox" rendszer örök elsője a valve fog maradni... Pénzért láda, pénzért kulcs, és még komplett piac is köré van húzva, plussz rakás igazán gambling oldal. Ez ellen kéne harcolni, nem azért, hogy 20 kopejkáért tudsz 2% eséllyel nyerni valamit, ami megnöveli a gránátod hatótávolságát 2 centivel.
#10
#6: Állítólag a lootboxok miatt a fejlődés rettenetesen lassan haladt, és ezekkel fel lehetett gyorsítani. Ha nincs benne azért? Hol rinyáltak emiatt? Az új ACban is vannak, ami több mint szánalmas.
#8
Megértem azokat akiknek probléma a Lootbox, nem akarom védeni az EA-t, mert eleve nem rajongok az üzletpolitikája miatt, de... Kissé a parlamenti képviselők hozzáállása a Lottbox= szerencsejáték dologhoz, marhára képmutató és demagóg. Mert ők nem a pénzért szerzett előnyt firtatják! Esetleg akkor a Kinder tojás is be lesz tiltva, vagy estleg a matricás albumok? Ott is kiskorúak vannak a célközönségben és nem tudhatod, hogy az adott játék nem-e már megvan, vagy egyszerűen gagyi és nem a hőn áhított Hupikék Törpike. Vagy a matricák közül van-e benne arany csapatos játékos, vagy a Hirtelengöröngyösi FC portása lesz benne.
#6
#1: Az az EA miatt volt szétszedve, 80%-ban egy szánalmas hiszti volt az egész. Az EA bámit csinál, megjelenik pár ezer rinyagép... Ha van lootbox azért (az mindegy, hogy semmi olyan nincs benne ami egyébként 600 másik AAA címben benne van), ha nincs, akkor meg azért, mert biztos megjátszák magukat és majd később rakják bele. És 80%ban olyanok rinyálnak emiatt, akik egyébként se vennék meg a játékot.
#5
#1: Én nem is értem miért rinyált minden
kis pöcs a lootboxok miatt... abban van valami hogy ha fizetsz érte akkor gyorsabban fel tudod huzni a karaktereket de ezt játékidővel is elérheted. Èn csak amiatt törlöm le néha mert 100GB-ot foglal és az 500-as winyó nem elég hozzá... van más játék is amit tolok. De most fent van és tegnap is ledaráltuk a népet haverral! A többi EA game lootbox-hoz nem tudok hozzászólni...