21 perc nyomozás a Judgment világában

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 20.
  • Videó
Link másolása
Vadonatúj gameplay felvételt kapott a Judgment, mely során ezúttal a főszereplő szinkronhangja, Greg Chun mesél izgalmas részleteket a játék készítéséről. Drónozás, bunyó és sok-sok akció várja majd a játékosokat.

A PlayStation Underground videójában egyszerre találkozhatunk némi klasszikus Yakuza-szerű akcióval, a Ryu ga Gotoku stúdióra jellemző sajátos humorral és persze számtalan újdonsággal.

A gameplay felvétel során Takayuki azt a megbízást kapja, hogy kutasson fel az alvilág sötét zugaiból egy embert, akit Murasénak neveznek. A cél érdekében pedig majd mindent bevethetünk; lesz saját drónunk, összeverhetünk pár rosszfiút, zárakat törthetünk fel, mászkálhatunk a házak oldalán, és persze az irodai munkát sem ússzuk meg.

A Judgment június 25-én érkezik PlayStation 4-re, de a későbbiekben talán egy PC-s verzióban is reménykedhetünk.

5.
5.
DarkLord
Teljes áron tuti nem venném meg, de érdekel a dolog. Gyakorlatilag a Yakuza játékokat hozza, amiket megmondom az őszintét eleinte nem kedveltem, majd elkezdtem egyszer télen , mikor sok időm volt és meglepően magával ragadt a dolog és szépen kitoltam őket egyre jobban érdekeltek.
1.
1.
crytek
Szomorú hogy az ilyenek mellett egy Sleeping Dogs meg "kihalt"...pff
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...