Újabb öt játékkal bővül a PlayStation Hits kínálata

Szeretjük a PlayStation Hits címkével ellátott játékokat, hiszen ezekhez a címekhez fixen alacsony áron juthatunk hozzá. Most olyanok is csatlakoznak ehhez a sorhoz, mint a Horizon: Zero Dawn, a Resident Evil 7, vagy a God of War III Remastered.

Ha remek játékokhoz szeretnétek hozzájutni fixen alacsony áron, akkor a PlayStation Hits kínálatával nem lőhettek mellé. Az ezzel a címkével ellátott lemezek (vagy digitális kiadások) ugyanis 20 dolláros áron kaphatók, néha pedig még közöttük is találunk tovább leakciózott darabokat.

A PlayStation Blogon érkezett a hír, miszerint öt újabb cím kerül be a leértékelt klasszikusok kínálatába. Ez nem más, mint a Horizon: Zero Dawn - Complete Edition, a God of War III Remastered, a Nioh, a Resident Evil 7, illetve a Friday the 13th: The Game.

Az akció egyelőre még nem érvényes, az előbb említett címek június 28-án kerülnek át ebbe a kategóriába, így ne lepődjetek meg, ha egyelőre csak a megszokott áron találjátok őket a PlayStation Store-ban, vagy a boltok polcain!

103 komment - szólj hozzá!