Újabb öt játékkal bővül a PlayStation Hits kínálata

Szeretjük a PlayStation Hits címkével ellátott játékokat, hiszen ezekhez a címekhez fixen alacsony áron juthatunk hozzá. Most olyanok is csatlakoznak ehhez a sorhoz, mint a Horizon: Zero Dawn, a Resident Evil 7, vagy a God of War III Remastered.
  • Írta: szlav

Kommentek

#103
#102: Abszolút meg tudlak érteni. Az sok néha hogy minden poszt alá: Ez is jön bundleba.
#102
#101: "az ingyen játékok gyűjtése soha nem lesz általános irány" Soha nem is mondtam ilyet. Egyébként ez az ingyen elég "melós" (group buy szervezés felvenni a kontaktot a 40 emberrel folyamatos biznisz) de hát valamit valamiért :) /De nem sajnálom a beleölt időt ,mert a 2-3 év group buy alatt nagyon sok jó és rendes embert megismertem./
#101
#100: Persze, hogy nem fog megtörténni, ezért írtam, hogy szélsőséges példa. De az, hogy elismerted, az ingyen játékok gyűjtése soha nem lesz általános irány, nálam felér egy sikerrel, én igazából ennyit akartam hallani tőled. Engem soha nem zavart, hogy csinálod, soha nem mondtam rád pejoratív jelzőket emiatt (ha esetleg igen bocsánat, elragadott a hév), csupán próbáltam elmagyarázni, hogy járható ez az út, csak nem ez fogja működtetni a gépezetet (játékipar). Szóval az, hogy ezzel nagyjából tisztában vagy nekem bőven elég, ne nézd hülyének azokat, akik mondjuk teljes áron vesznek meg egy játékot, tudod ezt hívják rajongásnak, sokan (millióan) koncertjegyre adnak ki ennyi pénzt, vagy többet, aztán az egy jobb esetben egy másfél órányi élmény.
#100
#99: Soha meg nem történő dolgokat nem látok be ugyanis ezek soha nem fognak megtörténni.

Ez olyan hogy vannak a Trump fasz döntései és arról menne a beszélgetés itt magyarok között hogy bezzeg ha én volnék az amerikai elnök... Kb ilyen volumenü ez a Ha mindenki ingyenre hozná ki a játékait
#99
#98: És ez a lényeg, anélkül, hogy itt most bárki pártját fognám, vagy ilyesmi. Nem az a baj (engem legalábbis teljesen hidegen hagy) hogy crytek nem fizet játékért, hadd használja ki a kiskapukat, én is kihasználom az élet sok területén, pl. munkahelyen. Hanem az, hogy képtelen belátni, ha MINDENKI ezt csinálná, akkor nemes egyszerűségggel nem lenne játékipar, soha nem is lett volna. Ez épp olyan, mintha most hirtelen vegánná válna az egész emberiség, mondjuk egyvalakit kivéve. Szükség lenne ezek után vágóhídra, feldolgozó üzemekre? Persze hogy nem, hisz nem lenne rá kereslet. Tehát egyetlen húsevő emberünk vagy rászokna a zöldségre, vagy megtanulná a hentes szakmát, már ha lenne kitől ugye. Szélsőséges példa, de ugyanazon elven alapszik: kereslet-kínálat. Mivel én sem nagyon veszek teljes áron játékot, sőt, általában megvárok egy masszív 70-80%-os dealt, így megköszönöm mindazoknak, akik igen, mert bennem van annyi jóérzés, hogy kimondjam: miattuk, miattatok lehet az a hobbim, ami. Szóval megy a pacsi mindannyiótoknak;)
#97
#96: Ahogy kiveszem minden létezőt mert jaj miattam mennek csődbe majd és soha többet game ipar csak miattam
#95
#94: Has (mert háttal nem kezdünk mondatot) márpediglen nem fogom szégyellni magam amikor ezt a kiadó csinálja amit te oly mellveregetve védesz.
#92
#20: Ember.. viccelek. Pszichiátriai kezelésre szorulsz.
#91
Szokásos crytek hőbörgés, haladjunk tovább.
#90
#89: Ilyen soha nem történt ,kérlek ne hazudozz.

Ismét az inteligencia hányadosod mutatod megfelé..ugyanis a digitális termék nem fogható valós amit az áruházba leszedsz a polcról... Ha próbálsz nagyon mondani legalább kérdezd meg előtte a környezeted (bár azt is megértem ha nincsenek ilyen emberek, nem lenne csoda) nem röhögnek-e ki érte ,mert amiket itt felmutatsz az gálvölgyi szint
#88
#87: Ha szerinted az hogy egy kiadó a saját döntése értelmében (ingyen osztás, akármilyen bundle, game pass, goldhoz) adja másoknak az eredeti játékát és hogy valaki letölti warezba az ugyanaz akkor már értem a sok hülyeséget amit összehordtok állandóan.. Mert szerinted ugyanaz. Ehhez csak gratulálni tudok.
Igyál meg egy sört, megérdemled ezt a kimagasló intelligencia szintet amit még világgá is kürtölsz.
#85
#80: Már megint ferdítesz és egyben hazugságot próbálsz másokba sulykolni?

Tudod nem egyszer volt már hogy volt nálam pénz és inkább nem költöttem el hazafelé menet a dög melegbe mert nem is volt mit mivel odaadtam hajléktalannak? Vagy hogy focikupára mentünk és a kajámat odaadtam a szerencsétlennek mert neki jobban kellett mint nekem?
Tesomékat is segítettem elég sok millióval kocsit venni házat építeni, hogy ne kelljen hitelt felvenniük... Ezek a pénzek egyike se fog soha visszajönni és nem is vártam el érte semmit. De pl adtam már oda a régi hűtőmet a facebookon INGYEN meghirdetve aki rászorul... régi videokártyás másnak holott bármikor elvitték volna pénzért.
+ sokminden más,de em fogom ecsetelni neked ,mert belőled csak a szar moslék gyűlölet árad.

A lényeg a fejlesztő megkapja a pénzét akkor is ha a game oltári nagy bukás és akkor is ha világsiker világsiker esetében max kap plusszot is.Szóval ha én nem veszem meg vagy 50millió másik a szegény drága fejlesztők nem lesznek csövesek ,mivel mire kijön a game ezer éve ki lettek fizetve mivel te se ingyen dolgozol évekig...

Nem mellesleg arra költök amire akarok...annak tudatában hogy "ingyen" is hozzájuthatok idővel és ehhez a warez se kell meg pláne nem fogok költeni. És igen az ember költ a hobbijára ,de mivel pl a futócipő a gps-es futóóra nem lesz soha ingyen azokra költök nem is keveset...digitális "semmi" nulláért nem fogok.

Azt meg hogy ti gyűlölködök ezt minek állítják be pont leszarom.
#84
#82: Ne érts félre, nem magamról beszéltem, én értelek nyugi, csak tudod, ez a GK, itt abba is belekötnek sokszor aki normális dolgot ír-.-