Gears 5 - szezonbérlet és fizetős DLC-mapok nélkül

  • Írta: szlav
  • 2019. június 21.
  • Letöltés
Link másolása
A The Coalition részletekbe menően mesélt arról, hogy milyen mikrotranzakciós opciókkal jön majd a Gears 5. Lesznek exkluzív kozmetikai cuccok és XP-boost, de minden térképhez és egy halom egyéb finomsághoz ingyen hozzájuthatunk.

A Gears 5 a hagyományos többjátékos módokkal és a nemrégiben bemutatott Escape móddal ismét keményen megveti a lábát az online játékok piacán. A The Coalition egy friss blogposztban pedig most tisztázta, hogy miként juthatunk majd hozzá a premier után érkező tartalmakhoz.

A jó hír az, hogy nem kell sem szezonbérletet, sem pedig pályacsomagokat vásárolnunk. A Gears 5 érthető módon elveti a fizetős DLC-mapok ötletét, hiszen azok sok esetben csak feldarabolják a játékosbázist. További örömhír, hogy véget ér a Gear Packek kora is. A feloldható újdonságokhoz mostantól kétféleképp is hozzájuthatunk ingyenesen.

A Supply véletlenszerű lootdropokat jelent. Minden játékban töltött perccel nő az esélyünk arra, hogy valami meglepetés üsse a markunkat. Ennél viszont jóval kiszámíthatóbb és direktebb a Tour of Duty. Gyakorlatilag egy lineáris kihívássorozatot kapunk egy szezonális formátumban, amely során exkluzív karakterskinekhez és egyéb kozmetikai kiegészítőkhöz juthatunk. Ismerős lehet ez a manapság egyre népszerűbbé váló Battle Pass-rendszer miatt, de a Tour of Duty nem rendelkezik majd prémiumváltozattal, vagyis nem kell befizetnünk majd azért, hogy a jobb cuccokhoz is hozzáférjünk.

Teljesen mégsem ússzuk meg mikrotranzakciók nélkül, a jó hír viszont az, hogy itt nem lesznek véletlenszerű elemek. Az Iron névre keresztelt, valódi pénzzel vásárolt valutával vehetünk majd exkluzív kozmetikai felszereléseket a kizárólag erre kialakított Store-ban. Némi Iront egyébként a Tour of Duty során is szerezhetünk majd.

Az előbb említett Store-ban találunk majd háromféle Boostot is, amellyel adott ideig (egy nap, hét nap, stb.) meggyorsíthatjuk a fejlődésünket, legyen szó a hagyományos Multiplayer során szerzett XP-ről, az Escape és Horda módokban szerzett XP-ről, vagy a Supply Dropok gyakoriságáról.

2.
2.
Őrnagy
#1: Nem is nagyon érdekli az embereket, a YouTube statisztikák szerint.
1.
1.
ollie92
A GEARS 5 az eddigiek alapján elég rossz irányba mozdult el. Simán csak átlagos lesz, mint a 4. Nagyon sokat kell javítani, az escape módban a találati értékeket teljesen ki kell szedni....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...