Halo: Reach - PC-s bétára fel!

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 21.
  • Korai verzió
Link másolása
Sok évnyi várakozás után végre a PC-s játékosok is belekóstolhatnak a legendás franchise Master Chief Collection kiszerelésébe. Elsőként a Halo: Reach kerül bevetésre, melynek bétatesztje a jövő héten veheti kezdetét.

Közel három hónapja egy trailer társaságában jelentette be a Microsoft, hogy elérhető lesz PC-n a Halo: The Master Chief Collection, melyből elsőként a Halo: Reach lesz majd kipróbálható. A 343 Industries hivatalos bejelentése szerint valamikor a jövő hét során kezdetét veszi a játék publikus tesztelése, igaz, egyelőre csak alacsony létszámmal.

A játékot a fejlesztők szerint hatalmas érdeklődés övezi, ám nem szeretnék elkapkodni a rajtot, még rengeteg olyan részlet van hátra a fejlesztésből, melyeknél egy aprócska hiba is hatalmas galibákat okozhat. Éppen ezért az első tesztek során csak kevés játékost fognak beválasztani a Halo Insider programjából, hogy a visszajelzésekből és a szerverek terheléséből a legapróbb problémákat is kiszűrhessék. Az alacsony létszám miatt egyébként még a rajt időpontja is bizonytalan, de eléggé nagy a valószínűséggel még június 30. előtt tehetnek egy próbát a szerencsés kiválasztottak a játékkal.

A Halo: Reach FOV-csúszkával, személyre szabható irányítással, 4K-, G-Sync- és FreeSync-támogatással kibővített PC-s verziója még a nyár során elrajtol minden játékos számára. A legutóbbi, kamerás felvételeket ebben a cikkünkben találhatjátok a portról, ha pedig be szeretnél kerülni a tesztre, akkor az alábbi linken tudsz regisztrálni a Halo Insider programba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...