Így fest ultra beállítások mellett az F1 2019

Alig egy hét, és végre elrajtol a virtuális száguldó cirkusz idei évada, melyet most egy több mint háromperces felvételen csodálhatunk meg az esőben tocsogó, éjszakai szingapúri nagydíjon.

Kommentek

#16
#10: Édes istenem. Szted miért mutat 12-őt??? Nem HT miatt??? Az ilyenek miatt nem ér már sokat ez az oldal...
#15
#14: He?
#11
#7: Meg sem lepődök rajtad...
#10
Érdekes a you tube-on ennél a videónál azt írja a pc specs-nél hogy cpu: i7 4930k ami baromság mert az 6 magos a videóban meg 12 magot mutat. Ja meg fél milliós rtx 2080-al könnyen rakja ultrára a full hd is vissza tudja adni ezt a játékélmény mondjuk egy rtx 2070-el. Amúgy a grafika nem sokat változott inkább csak a fények meg a bevilágítás.
#9
#5: Évenkénti cimnél ne várjál grafikai újítást, amikor szerintem max 20 ember dolgozik intenzíven a játékon, azok is skineket gyártanak, meg a pályát módosítják.

Ilyen címeknél (meg pl Fifa), olyan 5 évente van LÁTSZÓLAGOS változás.
#8
#7: Jól van főnök, teljes mértékben igazad van.
#6
#4: Az megvan, hogy ez a videó nem egy hivatalos videó, hanem egy user csinálta? Senki nem próbálta eladni az esővel. Első sorban a fényekben fejlődött, ami inkább nappal látható, de itt az esőben és este is erősen látható a javulás. Ezen kívül még az F2, nyilván friss évad, remélem AI is jobb lett és bekerült a DX12 is.
#3
Az biztos, hogy egyre közeledünk a valósághoz a látványban. Amúgy általában a felhős vagy esős beállításokon hozza jobban a valóságot ez a játék vagy éjszakai fényeknél, mert a sima napsütéses futam az valahogy túl csicsás és nem igazán tükrözi a valóságot míg a kicsit szürkületes, sötétes esős körülmények baromira adják, hogy majdnem real life van. Ha visszanézem, akkor még mindig azt kell mondanom, hogy az első visszatérés a 2010-es game szerintem mai napig nagyon jól néz ki a sorozatban a többihez képest is (jó ehhez képest már kicsit más a helyzet, de simán megállja a helyét még ehhez is). Törésmodell meg ugye, mindig a duma, hogy ez nem roncsderbi meg a licensz miatt nem engedték meg, hogy törjenek a kocsik blablabla ezt persze pár évig be lehetett adni a népnek (persze ki hitte el? senki...) Nagyon tudnám értékelni a mindenre kiható törésmodellt is része a sportnak is...ez olyan, mintha a kosaras játékból kivennénk a zsákolást , ami ugye látványos egy törés ugyanúgy látványos mégha a pilótának és a csapatnak nem is kellemes, de a szurkolók imádják a törést. Na mindegy maradjunk annyiban törést valószínű soha nem kapunk rendeset a licensz szó mögé bújva a fizika legyen korrekt és akkor tényleg rendben lesz a játék ilyen látvány mellett.
#2
A látvány nem hagy kívánni valót maga után. A fizika, realitás, törésmodell stb. hát ezeket inkább hagyjuk
#1
Az 1440p, mióta 4k?????? De egyébként a többivel egyetértek. Jó lesz ez!