Rajzfilmes köntösbe öltözik a StarCraft Remastered

  • Írta: szlav
  • 2019. június 22.
  • Letöltés
Link másolása
Végtelenül jópofa vizuális frissítést kap a StarCraft felújított változata. A marcona terran katonák, a félelmetes zergek és a tiszteletet parancsoló protossok ügyefogyott rajzfilmfigurákká válnak, hála a Carbot Animationsnek.

Aki kedveli a Blizzard játékait, az valószínűleg találkozott már a Carbot Animations munkájával, hiszen a rajzfilmes paródiákat készítő apró csapat cuki figuráit szinte a vállalat összes játékában megtaláljuk manapság valamilyen formában. Mindez anno csupán a StarCraft kifigurázásával kezdődött, így talán van benne valami költőiség, hogy pont itt kapnak igazi rivaldafényt az aranyos kis karakterek.

Ahogy azt a fenti videó is elárulja, július 10-én egy jókora, hivatalos grafikus csomaggal bővül a StarCraft Remastered. A frissítés teljes egészében átalakítja majd a játék kinézetét, így mi is a StarCrafts totyogó Marine-jaival, cuki Zerglingjeivel és az ezekhez hasonló egységekkel játszhatjuk újra a klasszikus RTS-t. Ráadásul nem csak a katonáink és a pálya néz majd ki másképp - teljesen átalakulnak a menük, az átvezetők, gyakorlatilag minden.

A mellékelt látnivalók után talán nem is kell ragoznunk, hogy ezzel a csomaggal olyan érzés lesz, mintha egy teljesen más játékot játszanánk. A slusszpoén pedig az, hogy nem csak az egyjátékos kampányt és a Custom Game meccseit játszhatjuk majd így, de akár a kompetitív Ladderre is elvihetjük majd a rajzolt figurákat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...