Itt a The Sinking City első órája

Jövő héten már mindannyian elutazhatunk Oakmont süllyedő városába, de ha nem bírtok várni és nem féltek az erős spoilerektől, akkor már most megnézhetitek a játék első egy óráját.
  • Írta: szlav

Kommentek

#29
#28: Fura, mert nekem bőven 100 óra felett volt a belefektetett órák száma, mire elértem a stáblistát, de egy másodpercig se untam. Persze nem vagyunk egyformák és 100%-ban megértem, ha valaki unta egy idő után. Engem miután beszippantott, nem eresztett el egyszer se.
#25
#11: Nem tudom Mennyire ismered ezeket a játékokat is regényeket Ebben a világban az egyik kulcsfontosságú elem a természetfeletti erők és lények megjelenésének pontos és jó időzítése. Farkasos kérdés teljesen más téma autós csak egy környezeti jellem a világnak nem annyira szerves része. Ezért volt nekem furcsa ez a videóban mert itt így nem tudom hol lesz a helye a történetben ennek a szálnak
#24
#13: Sajnálom hogy nem érted az iróniát...
#23
Azért a Frogwares készíti, akik ugye nem egy-kettő Sherlock játékot gyártottak, szóval a nyomozástól nem kell félni, hogy nem lesz jó és a történettől sem félek, hogy ne lenne , majd jó... a látványt meg nem értem, hogy miért szar ez? Elég szép és dark is. Jó a karakterek kicsit talán nem a legszebben kidolgozottak, de maga a táj azért elég jól néz ki.
#22
Úgy tessék nézni ezt a gameplayt, hogy nem AAA projektről van szó tudomásom szerint.
#21
Persze. Előre felesleges bármit is írni, de bíztató amit mutattak. Nem tűnik egy rövid játéknak. Aki szeret átrohanni egy game-en annak sztem nem kell megvennie ;)
Természetesen a W3-on kívül is vannak jó ow játékok bőséges tartalommal és remek sztorival, nem kell csodát tenni egy ilyenhez.
Mivel itt a fősztori mellett gondolom sok nyomozás vár főhősünkre, azt h mennyire lesz játszható (azaz nem fullad unalomba a beleölt óraszám) ezek sokszínűsége fogja meghatározni. Remélem jók lesznek.
#18. yepp. Egyetértek.
#20
Szerintem rendben ez így eddig, azt majd kiderül játsszva is hogy hozza e az elvártakat. De szerintem ezzel nem lesz probléma.
#19
#17: Persze, de nagyon sokszor tényleg csak azért van beleerőltetve az ow egy játékba, hogy a főnöknek igaza legyen, vagy amit mondasz. Mondjuk nekem a Sleeping Dogs-ban elment, csak éppen full felesleges volt bele, míg a Witcher 3-at tartom az egyetlen egy olyan játéknak a világon, amiben valamelyest készítettek is hozzá tartalmat... de általában akkora vállalhatatlan szar az összes ow játék, hogy ez már magában elrettenti az embert még a videojátékoktól is.
#15
Engem is érdekelt volna, amíg egy belekattintásnál ki nem jött, hogy open world.
#14
Egy játék amelyik mintha Dr Moreau szigetével összegyúrt Atlantiszon játszódna és egy ilyen környezetben kellene True Detective-est játszani ;) Szuper karakterek, egyedi teremtmények. A párbeszédeket is remekül megírták, nem is fogták rövidre. Ez is egy jó pont.
Az atmoszféra is simán magába szippantja a játékost.
És mindez open worldben? Fákkjeeee
A nyomozós részek is tetszenek, a Mind Palace a menüben is tök jó. Elég betegesek a történetek és a helyszínek is átcsapnak a horror világába, de szeretjük az ilyet. A készítőknél őrült fantazmagóriákban nem volt hiány :D
Végre egy teljesen egyedi game!
A grafika jobb mint amilyenre számítottam, a korábbi gameplayek még csiszolatlanabbak voltak de itt teljesen rendben van. Szép a játék.
Nagyon várós. (Persze nem a gk-n kommentelők világában, itt csak a valóságszimulációs AAAAAA-s fejlesztésű játékoknak van jövője, de lehet h azoknak sem. Jópár topicban olvasni fröcsögést még az ilyen Cyberpunk77-féle játékokra is :DDD Elég vicces ami itt megy...)
#10
Grafika Messze nem a legjobb de nekem bőven megteszi. Ha jó lesz és következetes a történet akkor én vevő vagyok rá. De az tényleg gyanús volt hogy már az elején ennyire mindennapi módon kezeli ezeket a dögöket is. Lovecraft storikban mindig a történet vége felé kezd megőrülni az ürge amikor el se tudja dönteni hogy amit lát az igazság vagy a valóság néha ezért nem is zaklatlajafel