Nem árulják már az Alpha Protocolt a Steamen

Ha még nem zsákoltad be az Alpha Protocolt, de szeretnéd, rossz hírünk van: a játék már nem vásárolható meg a Steamen, miután az üzlet a Sega kérésére leállította az árusítását.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#24
#23: Lesz vele gond ez biztos, nekem is indokolatlanul lassan futott a gépemen, amire megoldást kellett keresni a fórumokon, de így visszagondolva megérte.

Egy biztos, hogy az egyik hackelési metódustól egészen biztosan üvöltözni fogsz párszor.
#23
Nekem dobozos van, de sosem sikerült életet lehelni bele... vagy el sem indult win7-en, vagy szanaszét lógó végtagok grafikai armadájával sokkolt le az elejétől (gyk.: bugos volt, mint állat). Win10-en még nem próbáltam, lehet előkaparom.
#22
Hát ez érdekes, akkor legalább lesz valami aktualitása, hogy elkezdjem... :) Tegnap fejeztem be az eredeti Metro 2033-at ( nem, nem a reduxot, nekem még "sima" van :) és gondolkoztam az AP-n de aztán úgy döntöttem, hogy inkább Mini Ninjazok. Jót fog tenni egy kis cukiság a nehéz és nyomasztó alagutak után... :)
#20
#19: Jajj bazdki, köszönöm, ezt jól benéztem, de akkor is áll a javaslatom a játék kipróbálásával kapcsolatosan.
#18
Egy nagyon nagyon csiszolatlan gyémántról van szó még a BioWare kezdeti érájából. Kár érte, kiváló ügynök volt!
#10
#8: Mert például a Bioshock esetében a remaster pont rosszabb, mint az eredeti.
#7
#3: Igen. Az Alan Wake visszakerült. Véletlenül az pont igen. Sok játék pedig ilyen-olyan okok miatt lekerül és lent is marad. Az Enemy Terrytory: Quake Wars például lekerült és legálisan már nem lehet megvenni sehol. Az alap Bioshockot nem tudom, meg lehet-e még venni. A store page még fent van, de ha felmész, ott "Bioshock Remastered vásárlása" van. A GRiD lekerült és (eddig még) úgy is maradt és még lehetne sorolni.
#6
#5: Hát azt a stream-et a hozzászólásodban steam-nek olvastam. De a te hibád.