Brit toplista: elsőként rajtolt a Crash Team Racing

A 90-es évek versenyjátékának remake-je ráadásul az idei év harmadik legjobb kezdését tudhatja magáénak az eladások tekintetében. Olyan címeket taszított a héten maga mögé, mint a FIFA 19 és a Forza Horizon 4.

A Crash Team Racing: Nitro-Fueled a franchise történetét nézve a második legsikeresebb hetét hozta össze, melyet csak a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy tudott megelőzni a megjelenésekor. Az idei évben pedig csak a Sony zombis Days Gone-ja és a Resident Evil 2-remake ért el jobb eredményeket az első napokban a brit piacon, szóval mindenképpen egy parádés startot tudhat magáénak a játék.

A lista második helyére a múltheti győztes FIFA 19 került, ám hogy érezzük a különbséget a két cím között: a Crash Team Racing: Nitro-Fueledből közel nyolcszor annyi példány talált gazdára, mint a focis játékból.

Ha egyébként a Crash Team Racing: Nitro-Fueled riválisait nézzük, akkor érdemes megemlíteni a Team Sonic Racinget, melyhez képest több mint hatszor több példányt sikerült eladnia az Activisionnek a megjelenés utáni első hét leforgása alatt.

A toplista legtöbb szereplője ezúttal egy-egy nagyobb akciónak köszönheti a helyezését, így például a 15 százalékos leárazással megvásárolható Tom Clancy’s The Division 2 a 24. helyről a kilencedikig kúszott fel.

Ami a jövőt illeti, kíváncsian várjuk, hogy milyen eredményeket produkál majd a napokban elrajtoló The Sinking City, illetve hogy bekerül-e a top 10-es listába az F1 2019.

  1. Crash Team Racing Nitro-Fueled
  2. FIFA 19
  3. Forza Horizon 4
  4. Days Gone
  5. Red Dead Redemption II
  6. Battlefield V
  7. Grand Theft Auto V
  8. Mario Kart 8 Deluxe
  9. Tom Clancy's The Division 2
  10. Anthem
15 komment - szólj hozzá!