Brit toplista: elsőként rajtolt a Crash Team Racing

A 90-es évek versenyjátékának remake-je ráadásul az idei év harmadik legjobb kezdését tudhatja magáénak az eladások tekintetében. Olyan címeket taszított a héten maga mögé, mint a FIFA 19 és a Forza Horizon 4.

Kommentek

#15
#9: Azt hitten előrendeltem a CTR-t PS-re, de most, hogy írod rájöttem, hogy nem is játszottam vele.

MK-t a Battle mód miatt játsszák az emberek, verseny része tényleg mehh, CTR-ben pedig ennek a fordítottja...

Ami számomra nagyon fura, hogy grafikailag minimális különbséget látok a két játék között, ami elég érdekes, a két konzol teljesítményét nézve.
#14
#13: Abban is volt. Én sem tudtam róla, nem használtam sosem az eredetiben, de most youtube-on megnéztem és benne volt.
#13
Nekem nagyon tetszik, de jól emlékszem hogy a ps1-es változatban nem volt ez a nitrós-csúszkálós valami? Kicsit könnyebb így :D
#12
#11: Ha beszereznéd csapthatnánk versenyeket!:)
#11
#10: Nyarlako. Ékezet nélkül, köszi. A nyár az az évszak amit gyülölök amúgy.
Egy ideje meg sejtem hogy ez a masik reged itt, most már tudom.
Amúgy jó hallani töled is hogy jó lett a game.
#10
#1: Kb annyira rápörögtem asszonnyal együtt mint állat. Szinte egész nap ezzel játszok, este meg párommal és az a durva hogy alig tudok győzni ellene! :D Kár hogy online nem működik megfelelően de nem zavar mert 5x akkora tartalom van benne mint egy MK8-ban. Adventure mód megvan médiumon, szinte az összes ctr token. Gyüjtöm az ingame currency t mert tök jó skinek vannak benne és tonnányi játékmód. Hihetetlen tartalmas a látványvilága meg olyan hogy kifolyik a képernyöről. Mk előző genes ehhez képest pedig az is szép. Viszont a játékmenet mindent visz! Rezponzív, trükkös, röccenés mentes. Csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Nyárlakó szerintem látja is hogy rákkattantam mert fent van psn barátlistámon, látja az eddig nehezen megszerzett trophyjaimat! :)
#9
#7: Mk8 sosem kötött le ennyire mint a Ctr. Asszonnyal nagy kart rajongók vagyunk és eddig a Ctr mindent vissz a MK casual ehhez képest meg elavult is. Kéne játszani mielőtt véleményt írsz! Az viszont szívás hogy online broken az egész de ha végre fixálják bárkinek bármikor ajánlom Mk8 helyett! Hihetetlen élvezetes skill based játék ahol ha nyersz akkor tudod hogy azért mert jó voltál nem pedig szerencséből,mert találtál egy blue shellt.
#8
Játszottam a Mario kart 7-tel és 8-al. Azok is jók , de ez mindkettőnél jobban tetszik. Az utóbbi 2 Mario kart-nál biztosan több benne a kihívás.
#7
#1: PS-en egész jó, de messze nem Mario Kart szint.
#6
#5: Én megjelenéskor vettem és a felénél valahogy otthagytam 3 hete nem is indítottam. HZD-nak van a havas kiegészítője ha nem unod meg a végére az is egész jó bár visszagondolva már nem is emlékszem rá.
#5
#3: Engem most a HZD köt le jo ideig meg amilyen gyorsan haladok
#4
Teszt mikor lesz?
#3
#2: Én is csak bekéne már fejeznem a Days Gonet...
#2
#1: Nekem egy haverom megvette és azt mondja príma, én majd jövő hónapban.
#1
Ki vette meg milyen lett a Crash?