NBA 2K19 - reklámok miatt idegesek a rajongók

Habár a meccsek előtti töltőképernyőn felbukkanó reklámok már nem számítanak újdonságnak az NBA 2K19-játékosok számára, az utóbbi napokban annyira megszaporodtak az átugorhatatlan hirdetések, hogy kifakadt a rajongótábor.

Megszaporodtak az átugorhatatlan reklámok az NBA 2K19 meccsek előtti töltőképernyőjén. Habár az efféle hirdetések nem számítanak újdonságnak a játékban, a Redditen született kommentzápor alapján félrecsúszhatott valami a készítőknél, és jócskán megnőtt a számuk, mert hirtelen rengetegen kezdtek el rájuk panaszkodni. Mert ugye egy 60 dolláros játékban eleve ne legyenek reklámok, ennyi pedig végképp ne.


Ahogy arra a Reddit egyik moderátora felhívja a figyelmet, a hirdetések elkerüléséhez ki kell kapcsolni a 2KTV-t, más módon nem lehet megúszni őket. A 2K Sports még nem reagált a történtekre, így azt sem tudni, hogy mi állhat a jelenség hátterében, a konteó szerint azonban köze lehet ahhoz, hogy mostanában mindössze 3 dollárért is meg lehetett vásárolni a játékot, így a kiadó csavart kicsit az üzleti modellen.

4 komment - szólj hozzá!