NBA 2K19 - reklámok miatt idegesek a rajongók

  • Írta: fojesz
  • 2019. június 24.
  • Hír
Link másolása
Habár a meccsek előtti töltőképernyőn felbukkanó reklámok már nem számítanak újdonságnak az NBA 2K19-játékosok számára, az utóbbi napokban annyira megszaporodtak az átugorhatatlan hirdetések, hogy kifakadt a rajongótábor.

Megszaporodtak az átugorhatatlan reklámok az NBA 2K19 meccsek előtti töltőképernyőjén. Habár az efféle hirdetések nem számítanak újdonságnak a játékban, a Redditen született kommentzápor alapján félrecsúszhatott valami a készítőknél, és jócskán megnőtt a számuk, mert hirtelen rengetegen kezdtek el rájuk panaszkodni. Mert ugye egy 60 dolláros játékban eleve ne legyenek reklámok, ennyi pedig végképp ne.


Ahogy arra a Reddit egyik moderátora felhívja a figyelmet, a hirdetések elkerüléséhez ki kell kapcsolni a 2KTV-t, más módon nem lehet megúszni őket. A 2K Sports még nem reagált a történtekre, így azt sem tudni, hogy mi állhat a jelenség hátterében, a konteó szerint azonban köze lehet ahhoz, hogy mostanában mindössze 3 dollárért is meg lehetett vásárolni a játékot, így a kiadó csavart kicsit az üzleti modellen.

4.
4.
Akkor írjak már oda, hogy full termék, 3 euró, tele van baszva átugorhatatlan reklámmal, így van ez a változat. Utána senki sem rimánkodhatna.
3.
3.
DarkLord
PS4-en még egy reklámmal sem találkoztam , érdekes dolog ez, pedig napi szinten játszom a játékot online és 1 darabbal sem találkoztam még! A nagyobb probléma az a MyTeam mód, ahol az aukciós ház romokban van gyakorlatilag nem lehet beárazni semmit, mert 1 hete 500 és 1000 MT-ért rak fel random Galaxy Opal kártyákat a rendszer... a játék romokban legalábbis a MyTem része, de 1 reklámmal sem találkoztm még.
1.
1.
crytek
Érthető akkor a 2.99$-os akciós árazás csak valaki vegye még...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...