Augusztustól hozza ránk a frászt a Silver Chains

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 25.
  • Megjelenés
Link másolása
A Cracked Head Games horrorjátéka megkapta a hivatalos megjelenési dátumát, melyhez még egy rövid trailert is csatoltak. Remek grafika, pazar atmoszféra, érdekes fejtörők és borzalommal teli titkok várnak ránk augusztusban.

A játék tavalyi bejelentésekor kitűzött, 2019 tavaszára tervezett megjelenést sajnos a fejlesztők elhalasztották, de legalább jelenleg úgy fest a dolog, hogy még a nyár során fejest ugorhatunk az angliai elhagyatott kastélyok sötét rejtélyekkel teli világába.

A történet során egyébként egy olyan karakter bőrébe bújhatunk, aki egy viharos éjjelen balesetet szenved, és elveszíti az eszméletét. Mikor azonban a kábulatból felocsúdik, egy elhagyatott kastélyban találja magát, és megpróbálja kideríteni, hogyan került oda. Ahogy bóklászik a sötétben, észreveszi, hogy bizony nincs egyedül, menekülnie kell.

A kastély felderítése során egyaránt fontos szerepet játszanak a fejtörők és a történeti fordulatok, szóval sok-sok izgalmas pillanat vár majd ránk, mielőtt kiderítenénk a vérfagyasztó igazságot.

A Silver Chains augusztus 6-tól lesz elérhető PC-n (Steamen, GOG-on), Xbox One-on és PlayStation 4-en.

11.
11.
kryszisz
#6: Ezt tudod jobb helyeken úgy hívják, hogy beleélés, ami az én értelmezésemben a géming lényege. Ha nem tudom elhinni, hogy egy játékban én vagyok a kiszolgáltatott protagonista, a hős, a szuperkatona, a bérgyilkos stb., akkor nincs az egésznek a világon semmi értelme (szerintem). Természetesen nem vagyok egy félős egyén, a legtöbb horror (legyen az film vagy játék) nem hozza rám úgy a frászt, hogy aztán utána napokig villanynál aludjak, de igenis szeretem átélni annyira ezeket a programokat, hogy ha félni ne is féljek, legalább a púlzusom megemelkedjen egy kicsit. Mert, mint mondottam, beleélés nélkül csibnálhatnék akármi mást is a gémingen kívül.
1.
1.
crytek
Imádom a horror játékokat,várom nagyon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...