World War Z - az Epic vezetésével túl a 2 millión

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 26.
  • Biznisz
Link másolása
A Saber Interactive alkotása szinte vírusként terjed a zombis játékok piacán, ezúttal a 2 millió eladásos mérföldkövet lépte át sikeresen. Külön érdekesség, hogy a játék értékesítésében a legsikeresebb platform a PC-s Epic Games Store lett.

Matthew Karch, a fejlesztés mögött álló csapat vezetője szerint a játék közel 700 ezer példányban kelt el az Epic áruházában. „Mindig is hittünk benne, hogy a játék pozitív fogadtatásnak örülhet majd PC-n. A meglepetést csupán az okozta, hogy mindez milyen gyorsan összejött, és hogy az Epic platformja ebben milyen fontos szerepet játszott. PC-n kifejezetten az előzetes elvárások felett teljesítettünk, amit javarészt az Epic Games Store támogatásának köszönhetünk.”

A World War Z jelenleg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on érhető el, a játékról írt tesztünket pedig az alábbi linken találhatjátok.

18.
18.
Obi Wan Kenobi
#17: De jó lenne ha ezzel lehetne viccelni..
17.
17.
Ooorky
#15: Ez a "vicces próbálok lenni, de nagyon nem megy" féle?
15.
15.
Obi Wan Kenobi
Kurva Epic csak a Steam. Aki nem így gondolkodik libsi hazaáruló!

Ismerős hozzáállás?
8.
8.
girgosz
Bocsi srácok de olvassátok el mégegyszer az eredeti cikket. A PS4 verzió fogyott a legjobban.
6.
6.
Anti4730
Remelem hoznak mar valami jo jatekot vegre. Unreal tournament 3 is mekkora kiraly volt, most meg semmi..
2.
2.
logic5
#1: Látszik, hogy képben vagy, ezt igazolni is szokták... Tény, hogy lehet, még ennél is több lett volna, ha a sok sztímetorálisankielégítő emberke is megvette volna, de általában ezeket a számokat alá is támasztják!
1.
1.
user101
Szerintem meg hazudnak és csak izzadtságszagú marketing duma. Na akkor most mi van ? :) Ők azt mondanak amit akarnak, én meg jól nem hiszem el nekik... Éljen a kínai párt! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...