World War Z - az Epic vezetésével túl a 2 millión

A Saber Interactive alkotása szinte vírusként terjed a zombis játékok piacán, ezúttal a 2 millió eladásos mérföldkövet lépte át sikeresen. Külön érdekesség, hogy a játék értékesítésében a legsikeresebb platform a PC-s Epic Games Store lett.

Kommentek

#27
#26: Végtére nem vagy kényszerítve. Csak ha gyenge vagy fogod magad és mész oda vásárolni. Aki "steamhű" és nem csak netes szájkaratés hogy jaj fos szar epic azt már minden játékot megvett ami oda kijött.

A számok-eladások elhallgatása végett nagy kár. Igazán megnézném ,hogy ez a sok sok cím egy év után hogy szerepel majd steam-en de sose tudjuk meg.

Egy tökös cég lenne már király volna aki nyíltan kiállna hogy sajnáljuk hogy ezért a kis alamizsnáért ennyit várattunk titeket és közölnék a számokat amik jobbak 1 év után is mint epicen.
#25
#21: "Pár százezres játékoknál, mint a Metro, valószínűleg a 10 milliót nem éri el a steames forgalom, tehát maradt volna a konstans 30%."

Kis matek számolj már utána... 10 millió dollár az picsafüst első héten megvan az egy ilyen kailberű játéknál az nincs 170 ezer db eladás....
#24
#19: Ha olyan nagyon fasza hűde jó lenne abszolut nem jönne semmi steam-re.
Ez csak sírás. Ezer éve elvannak ott ott adnak el a legtöbbet ha van a kiadónak saját szarja ha nincs. Ez tény!
És mint írtam NINCSENEK és nem is lesznek összehasonlítási adatok az eladásról. Na vajon miért? Ide rohadtul nem kell semmiféle szakembernek lenni. Azért mert az userek 90%-a telibeszarja hol jár jobban a kiadó ők csak a saját maguk érdekeit nézik nekik hol a jobb kényelmesebb megvenni.
#18
#17: De jó lenne ha ezzel lehetne viccelni..
#17
#15: Ez a "vicces próbálok lenni, de nagyon nem megy" féle?
#16
#13: Igen valószinűleg a máig legnagyobb legnépszerűbb piac be fog halni az ilyen lefizetek mindenkit mert magától senkise adna ott semmit epic szar miatt.. Ha vannak még ilyen erős poénjaid hozd őket mert kacagtató
#15
Kurva Epic csak a Steam. Aki nem így gondolkodik libsi hazaáruló!

Ismerős hozzáállás?
#14
#11: Hol élsz?

Ubisoft mikor csődközelben volt és megvette volna az EA, akkor a francia kormány adófizetők pénzéből mentette meg.
Activision, Apple, Microsoft, EA... kis bűvészkedéssel mind VESZTESÉGES USA-ban, ezért nem csak adómentességre, hanem támogatásra is jogosultak, hogy ki tudják fizetni a részvényeseiket...
#12
#11: Steamnek soha nem fognak reszelni..bármennyire is vizionáljátok