Befutott a PlayStation Plus júliusi játékkínálata

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 27.
  • Akció
Link másolása
A tartalmas júniusi felhozatal után júliusban is egészen ígéretes játékduóval jelentkezik majd a PlayStation Plus. Ezúttal viszonylag friss játékok lesznek elérhetőek a szolgáltatás előfizetői számára.

A júniusi kínálat ugyan még július 1-ig bezsákolható a PlayStation Plus-előfizetők számára, de a Sony tartva a szokásos menetrendet a hónap utolsó hetén leleplezte a következő hónap felhozatalát is.

Ismét két játékot kapnak az előfizetők, amelyek egyike az Out Runt megidéző Horizon Chase Turbo lesz. Ha szereted a versenyjátékokat, akkor a nyári hőség elől elmenekülve szelheted majd a kilométereket.

A második játék a foci szerelmeseit célozza meg, így ha még nem szerezted be a Pro Evolution Soccer legutóbbi kiadását, akkor most már ne is tedd, hiszen a csomag második darabja a Pro Evolution Soccer 2019 lesz.

Mindkét cím július 2-tól lesz tölthető.

24.
24.
Beniciodeltoro
Én a hírnek örülök mert egy petákot se adtam volna ki a PES 2019-ért, ,eddig jó volt nekem a 18-as is, de most hogy ingyér adják leszedem, és jó lesz a PES 20 helyett :)
23.
23.
delphijos
Ezt a szart adják ? Különben is , lehúzás a +. Persze a Gold is. Pc-n ingyenes a multi, ezek a szemetek meg.... Remélem semmit se hagytam ki.
22.
22.
Hunszi
Pont akkor adják a PES-t, amikor FIFA 19 + NHL 19 megvehető egy 25 eurós bundelben? :D elég rossz időpontra lőtték.
21.
21.
strike19
Nekem szerencsére múlt hónapba járt le a PS+-om.
Szerencsére most nincs semmi multis játék ami tetszik PS-n.
Egyébként szertintem se ér sokat ez a Plus.
1 év előfizetésemmel az alábbi 4 játék volt ami tetszett.
Power of Knowlage, Mafia 3, Modern Warfare Remastered, GOW 3 Remastered,
Ha ezt akciózás esetén megveszem ugyan ott tartanék 16 000 Ft-nál.
Ja és akkor az örökre enyém lenne. Ehelyett most leshetem a lakatot.
20.
20.
adamsfamily
#11: Az elmúlt 2-3 hónapban a Microsoft is szarokat adott.Az előző hónapban is a portal és az NHL 19 volt valamennyire értékelhető,de azok is réteg játékok.
19.
19.
Yanez
Gyerekek, az ugye megvan, hogy létezik egy teljesen ingyenes Pes 19 Lite? Ha így nézzük, akkor ez a két játék, már nem is teljesen két játék. Ezen hó "ajándékai" tehát rém gyengén muzsikálnak. Én viszont akkor is letojnám, ha semmit nem adnának, mert már így is tele van a könyvtáram.
18.
18.
DarkLord
Amúgy én már többször írtam, hogy nem nagy címek kellenek ide ps plus-ba, hanem multi orientált cuccok, amivel lehet szórakozni, ha csak 1-2 hétig, de akkor is már megérte adni. Mert szerintem 100 emberből jó, ha 1-2 fizet elő ezek miatt az "ajándék2 játékok miatt...mindenki a multi meg a kedvezmények miatt fizet elő. És mivel a multi a fő mozgatórugója az előfizetéseknek épp ezért kellene havonta legalább az egyik játéknak multi orientáltnak lennie, akkor azzal az adott hónapban el lenne az ember és kész. Bár belefolyni egy - egy játék multijába az megint csak idő kérdése és az embernek egy multis játékon kívül nem is kell több, ha abban jó akar lenni az el is viszi kb. az összes játékra szánt iejét az embernek. De még így is azt mondom a heti 1-2 alkalomra igenis kellene valami multi orientált ps plus játék havonta, hogy legyen egy kis érdekesség plusz az ember fő multis játéka mellett.
15.
15.
zozo76hun
a focit ruhhelem, az outrun szeru valami vagy mi van most, meg mar a Conmodore 64-es korszakban sem erdekelt.
12.
12.
DarkLord
Amúgy szerintem azt hitték, hogy ez most olyan nagy valami lesz, hogy bedobnak egy focis játékot, ami úgyis 2 hónap múlva már senkinek se kell hisz jön az új. De a rengeteg dislike mutatja, hogy rendesen mellélőttek vele. Mondjuk, ha ezt decemberben adják, akkor azt mondom tökösek, de így látszik a dislike-okon, hogy senkit nem érintett meg komolyabban a dolog. Nekem közömbös, mert nem szeretem a focis játékokat még a FIFA14 van meg nekem az befedi egy életre a focis játékok iránt való érdeklődésemet. Kb. amióta meg van jó, ha játszottam vele 10-20 órát :D A másik szerintem elég jó kis oldschool feeling-es autós cucc az tetszetős amúgy.
11.
11.
zimonyini
#8: Magyarul ez a játék is tök értéktelen, és a Sony vicc miket ad hónapról hónapra, kivéve néhány kivételt. A MS 1000x jobb ilyen téren.






(PS4em van)
8.
8.
Pajti
#7: És aki nem online akar játszani??? Megint sokan csak azt nézitek hova milyen negatív kommentet lehet írni...
3.
3.
mephi
Nekem megfelelnek, egyikkel sem játszottam még, és ha jön unokaöcsém a nyáron, akkor legalább lesz két játék, amivel ideig-óráig esténként ellehetünk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...