God of War - majdnem kivágták belőle Kratost

Cory Barlog a Barcelonában tartott Gamelabon adott interjút, amiben elárulta, a minden létező elismerést besöprő God of War fejlesztésének korai fázisában majdnem kivágták a játékból Kratos karakterét.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#31
#30: :D
#29
#17: Nem lesz szerkesztés funkció, és kész! Megmondtam ezerszer, ebbe nem fogok beleegyezni!
Még mit nem...
:)
#27
Pár hete volt róla cikk más oldalakon. A rajongók észrevették hogy ha Cory Barlog tweet-nek az elsö betüit olvassuk akkor ez jön ki; RAGNAROK IS COMING. Ha nem "trollkodik" akkor borítékolható hogy a második részben már háború lesz.

Személy szerint viszont nem bánnám ha apa és fia vállvetve harcolnának. Epic jelenetek lennének szerintem mikor ezek ketten szószerint szétszaggatnának mindenkit.
Persze a falfestmény alapján borítékolható hogy Kratos meghal deeeee ez lehetne mondjuk egy trilógia lezárása. A folytatásban pedig -akik odafigyelve játszották végig azok értik- mehetünk egyiptomba.
#26
A programozóknak mária fontos lehetett megérteni a történetet. Ezt a hülyeséget..........
#24
SLi
#23: köszi, meg is néztem a Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition most 14 ezerről 4197-re van leárazva, már tölti is a ps XD
#22
SLi
#4: boomer :(
amúgy diablo mennyire játszható ps-en? szemezek vele egy ideje de az irányítás nem tudom milyen lehet, anno fél órát kipróbáltam x360-on az nem volt vészes de igazán már nem emlékszem
#20
#4: Szerintem egyik sem vagy. Manga perverz vagy ;).
#19
#5: Ha a cerka felàllt, Kratos nem magtalan ès az asszony is termèkeny, ràadàsul tv sincs, akkor ez szüksègszerűen bekövetkezik.
#18
#2: Ami késik, nem múlik...aki végigjátszotta a történetet már tudja mire gondolok.
#14
#5: Annak, akinek nem ez az első GoW játéka, nincs ebben semmi érdekes, Kratosnak nem Atreus az első gyereke, a családjának mindig is fontos szerepe volt a görög érában is.
#13
#12: Igen, de meg is hal, legalábbis a mitológia szerint. Szóval nem hiszem, hogy ő venné át apuci szerepét, de ki tudja mi jár Barlogék fejében.
#12
#9: Szerintem is kell majd küzdeni ellene, de tuti jó lesz a végére. Tuti, hogy Ragnarök lesz majd a sztori lezárása, ott meg Loki az istenek ellen harcol.