Visszatér az Age of Mythology is?

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 27.
  • Hír
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy az Age of Empires-sorozat felújított kiadásai, illetve a készülő Age of Empires IV után egy másik klasszikus stratégiai játéksorozat, az Age of Mythology is visszatérhet.

A Microsoft jelenleg gőzerővel dolgozik az Age of Empires negyedik felvonásán, miközben az Age of Empires II is kap egy felújított kiadást. A redmondiaknak azonban már a jövőre nézve is megvannak a terveik, amelyben az Age of Mythology fontos szerepet tölt be.

Ezt az Age of Empires kreatív igazgatója, Adam Isgreen árulta el az Eurogamernek. Isgreen ugyanis azt mondta, szuper érzés számukra, hogy még mindig micsoda szeretet övezi a sorozatot, így amint kiadják a kezeik közül az Age of Empires negyedik részét és a már említett második epizód felújított kiadását, ismét visszatekintenek és megvizsgálják, mit tehetnek az Age of Mythologyval.

Első körben egy javítást készítenek majd el, ami az Age of Mythology: Extended Edition hibáit hivatott majd orvosolni, itt a rajongók korábbi kéréseit is figyelembe veszik majd.

6.
6.
Cooper911
#1: Dune 2 remake adná rendesen. De jöhetne a többi westwoodos játék. Még egy Generals remake-nek vagy folytatásnak is örülnék.
De az Age of Mythology is nagy kedvencem volt szóval ennek is örülök.
4.
4.
kastorhun
Már gyerek korom óta imádkozom érte.
3.
3.
kryszisz
#1: Denis Villeneuve épp arra készül, igaz a filmvásznon, de kíváncsian várom, korunk egyik legjobb rendezőjének tartom őt.
1.
1.
crytek
Jó hír. Valaki a Dune szériát éleszthetné fel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...