Dátumot kapott a PS4-es EA Access

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Electronic Arts pontosította az EA Access PlayStation 4-es kiterjesztésének pontos rajtját, így kiderült, hogy július 24-tól rajtol el a kiadó előfizetéses szolgáltatása.

Először februárban, a befektetőknek tartott pénzügyi beszámoló alkalmával erősítette meg az Electronic Arts, hogy a PC-n és Xbox One-on már működő és sikeres előfizetéses szolgáltatása az EA Access valamikor idén PlayStation 4-en is elérhető lesz.

Májusban az első részletek is napvilágot láttak, most pedig a szolgáltatás pontos rajtjának dátuma is kiderült. Az EA Access július 24-től lesz elérhető a Sony konzolján, méghozzá havi 4,99 dolláros, illetve éves 29,99 dolláros előfizetés díj ellenében. A rajt időpontjában közel 50 játék közül válogathatnak majd a játékosok, amelyek között megtaláljuk a Star Wars: Battlefront második részét, a Burnout Paradise Remasteredet, a Battlefield-sorozat első világháborús epizódját, illetve az összes sportjátékot is.

Emellett a csomag része lesz a Play First Trials lehetőség is, azaz a kiadó új játékait a premier előtt 10 órán át keresztül nyúzhatjuk, ezzel segítve minket a végső vásárlásról szóló döntésben.

13.
13.
delphijos
Azzal én is egyetértek hogy sokszor egy tartalmasabb DLC-nek elmenne az aktuális FIFA. Ennek ellenére én is - bár nem teljes áron, megvárom a legalább 30-40%-os akciót ami egész hamar szokott jönni - megveszem, és annyit bőven belerakok hogy megérje. NEKEM.
9.
9.
godach
#8: Tévedtem. Itt drágább kicsit. Boxon egy ötösből megúsztam egy évre. Ettől még nem gondolom hogy day1 játékok be fognak kerülni, csupán csak a 10 órás próbába.
6.
6.
rezy
#1: A Fifa 19 tudtommal xboxon sincs benne az accessben, kétlem hogy itt hozzádobnák, max amikor kijön a 20. Ha 18-at vettél akkor nem szóltam, mert az benne lesz, viszont mostanában erőteljesen megemelkedett az eladó 19-ek száma a használt piacon, gondolom ennek az előfizunak a hatására.
5.
5.
batnor
Az árazás meg az xbox-é, ps-é csak a számláló lejárta után válik ismertté addig mindenki csak találgat. GG Gamekapocs :D
4.
4.
RangerFox
#3: A hivatalos dátum és a számláló is kint volt hetek óta az oldalon xd
1.
1.
Hunszi
De kár, hogy ezt nem tudtam előbb...feleslegesen akkor nem vettem volna meg a FIFA-t, na m1 :D

Jó hír másképp :) már csak az Ubinak kéne egy a PS-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...