Days Gone - elstartoltak a heti kihívások

  • Írta: szlav
  • 2019. június 29.
  • Hír
Link másolása
A Survival Mode után a SIE Bend csapata végre nekiállt, hogy 12 héten keresztül újabb és újabb kihívásokat állítson a Days Gone játékosai elé. Az első, Surrounded névre hallgató challenge már most várja a legbátrabbakat.

Sok ingyenes tartalommal bővül még a megjelenés után is a Days Gone. A hónap elején befutott a Survival nehézségi fokozatot elhozó frissítés, a Bend Studio pedig tegnap élesítette a három hónapon át, hetente érkező kihívások első felvonását. A Challenge Mode első fejezete a Surrounded nevet viseli, ellenfelünk pedig egy véget nem érő, minden eddiginél hatalmasabb freakerhorda lesz.

Ahogy azt a Redditen közzétett patch note-ok is elárulták, Deacon után egy végtelen nagyságú tömeg lohol majd, a mi feladatunk pedig az lesz, hogy a számunkra elérhető fegyverek, csapdák és persze a terep okos használatával minél tovább talpon maradjunk. Ellenfeleink legyűrésével magasabb pontszámot és még több időt kapunk, a végén pedig egy trófeával, illetve bronz, ezüst, vagy arany medállal jutalmaz minket a program a teljesítményünk tükrében.

Ezeket a medálokat aztán új karakterek, kiegészítők és gyűrűk feloldására használhatjuk - utóbbiak különféle bónuszokkal látnak el minket a többi játékmódban is. A kihívások után kapunk majd egy-egy felvarrót is, amit Deek büszkén visel majd a mellényén. Ha egyelőre kimaradt volna a Sony újabb remek exkluzívja, akkor olvassátok el a tesztünket, ha pedig szeretnétek betekinteni a kulisszák mögé, akkor csekkoljátok le exkluzív interjúnkat Sam Witwerrel, a Days Gone főszereplőjével!

103.
103.
Ps fanboy
#102: Ez mind igaz, kivéve akkor, ha nem csak ps-el, hanem xbox-al is rendelkezel. Mert akkor a teljes kép birtokában, a fanboy véleményed releváns véleményé válik. Xd
100.
100.
Ps fanboy
#91: A Ps1 és a Ps2 nem ugyanaz, mint a Ps4, az utóbbinak nagyobb a fogyasztása és a hőtermelése is. És mivel a Ps4 nek köztudott, hogy nem a legjobb a hűtése, azaz hangos. Ez legfőképp nyáron zavaró, tehát aki nem akar úgy játszani, hogy kénytelen a gép folytonos zúgását hallgatni, az fogja és kitisztíthatja. Nekem bevált az alapgépnél, a pro-n nem tudom mi a helyzet. De ha valaki lusta rá, hogy egy évben egyszer szét szedje és kipucolja, vagy mondjuk lesz@rja az egészet annak nyilván mindegy.
91.
91.
godach
#88: Világ életemben egy konzolom sem szedtem szét takarítás miatt, pedig a számuk szerintem 50.-en felül van. Legnagyobb gondom cartridge tartó törés volt és olvasófej csere a ps1-ben és kettőben. Egyéb eszembe sem jut, pedig voltak ám pörgetve nem gyengén.
90.
90.
Ps fanboy
#88: Ja azt hozzáteszem mielőtt még bárki betámadna, hogy buzdítom a népet, hogy a garancia lejártát érdemes azért megvárni. Nekem például három év volt.
51.
51.
DeKor
#45: És még annyit tennék hozzá, hogy Ultimate azok közé tartozik, akik hozzászólását soha nem szoktam elolvasni, csak görgetek tovább, amint meglátom a nevét, mivel nincs olyan téma, amiben releváns véleményt tudna formálni. Tegnap úgy gondoltam, teszek egy kivételt, mert elég hosszú bejegyzése volt, és páran reagáltak is rá anyázás nélkül. Na mondom lássuk akkor, sikerült-e fejlődnie az utóbbi hónapokban. Fogalmazásban fejlődött is, de az ok-okozati összefüggések felismerése-, illetve logikus gondolatmnetek alkotása terén még mindig olyan siralmasan messze áll egy 12 évestől, hogy ismét muszáj átugranom minden hozzászólását. Talán 1-2 év múlva ránézek újra.
48.
48.
Marcus88
#46: Szerintem ezek a hibák még PRO gépek közt is eltérnek,valakinek előjön valakinek meg nem.
Valakinek össz 1 bug volt az egész játékban valakinek meg sok.
Kár ezen vitatkozni ami itt a hozzászólások közt zajlik.
46.
46.
godach
#45: Én is meglepődtem amikor Badsector írta, mert én nem tapasztaltam ilyesmit pedig ő is Pron nyomta. Volt egy rész ahol nekem is volt fps droop de közel sem akkora, mint amiről ő mesélt.
45.
45.
DeKor
#36: Nagyon egyszerű a válasz. Ultimate kijelentette, hogy mindenki hazudik, akinek nem szaggatott a játék. Ezen a ponton minden gondolkodó embernek el kellene gondolkodnia azon, hogy miféle hozzászólást is olvas.
Mivel Ultimate nem ült ott mindenki mellett, és igazából halvány fogalma sincs, hogy hány embernél szaggatott és hánynál nem, így ezt a kijelentését nem lehet komolyan venni. De aki ilyen magabiztosan állít ekkora baromságot, annak természetesen minden gondolkodó ember kétségbe vonja a többi mondatát is.
Aki tényként közöl valamit, amiről valójában soha nem tud meggyőződni, annak a szavait értelmes ember természetszerűleg semmibe veszi.
38.
38.
Tibi80
Jajaja...és a végén a secret ending odabaszott... örülök, hogy egész komplett franchise-ban gondolkoznak a gammel kapcsolatban, persze van millió dolog, amin lehet majd finomítani, csiszolni, bugmentesíteni, de az élmény amit adott, az nagyon ott volt, vàrom, hogy merre tudják csavarni a sztorit a felütött befejezés nyomán..
36.
36.
kryszisz
#26: Őőő...hát, nem tudom, gondolkodó embernek tartom magam, és Ultimate egyáltalán nem vesztett el ezen mondat után, jól megfogalmazta kritikáját, tök jól összeszedett hozzászólás, én még nem játszottam a játékkal, így igazolni sem őt, sem téged nem tudlak, de mivel szinte mindenhol hallani framerate gondokról, így hajlamos vagyok neki hinni. Most akkor én vagy nem vagyok gondolkodó ember, vagy a te hsz-edben van nem kevés költői túlzás. Mindenesetre köszi a véleményt Ultimate, mindenképp beszerzem majd a gémet:)
20.
20.
Marcus88
#18: Majdnem 2 az az 1,de a 17000-ről 13.500-ra azt nem mondanám brutálisnak.
A brutális az Assassins Creed Odyssey volt 3 hét után 18000-ről 9990 volt az 576 nál!!! Na ott tökön szúrták magukat egy páran az biztos.
19.
19.
DeKor
#18: Nem tudom, a 15 százalékos akció melyik dimenzióban számít brutális leárazásnak. :D :D :D
18.
18.
Ooorky
#16: Miután kapott 1 brutális leárazást 1 hónappal megjelenés után...
16.
16.
Duken
#13: Nem éppen! Az egyik legjobban fogyó ps exkluzív.
2.
2.
DeKor
#1: Magán a játékon a világon semmit nem változtat az, hogy kapunk pluszban heti kihívásokat. Ettől csak több lesz az egyébként önmagában is hihetetlenül zseniális játék.
1.
1.
Csak nem kezdeni akarnak átlépni a jelenlegi portfóliójukból a live service tesztelgetésébe? Ez rossz hír lenne, mert ha erőltetni fogják ezt a jövőbeli játékaikban, akkor fennáll a veszélye, hogy megszűnhet egy játékkategória. Amit azért sajnálnék. Mármint pont a Days Gone-t le sem szarom, de a Sony-tól nem farmolós játékokat várok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...