Elhagyja a korai hozzáférést a Hunt: Showdown

A 2018 februárja óta korai hozzáféréssel elérhető Hunt: Showdown augusztusban végre hivatalosan is megjelenik PC-n és Xbox One-on. A PlayStation 4-es premierre várhatóan ősszel számíthatunk.

A tavalyi év eleje óta Steam Early Accessben rostokló Hunt: Showdown megkapta a hivatalos megjelenési dátumát. A Crytek fejvadászos játéka teljes pompájában augusztus 20-án érkezik meg PC-re és Xbox One-ra, az év folyamán pedig befut még PlayStation 4-re is. További jó hír, hogy a 40 dolláros játék dobozos kiadást is kap, így a lemezes gyűjtők is jól járnak majd.

Izgalmas tavaszt tudhat maga mögött a Hunt: Showdown, hiszen május elején megérkezett a 6.0-s frissítése, amely sok újdonsággal bővítette a sötét hangulatú online shootert. Ezt követte szorosan az Xbox One-os verzió megjelenése, amit az első körben csak az Xbox Insiderek próbálhattak ki.

Aki 2018 februárja óta követi a játék fejlődését, az aláírhatja, hogy az eltelt idő alatt mennyire kikerekedett a Crytek fejlesztése. Nagyjából 20 kisebb-nagyobb frissítésen vagyunk azóta túl, melyek során kaptunk új térképet, főellenfelet, két új napszakot, sok-sok fegyvert, Quick Play opciót és egészen sokat fejlődött a mesterséges intelligencia is. Ha tehát eddig szkeptikusak voltatok, akkor érdemes lehet újra ránézni az anyagra.

A Hunt: Showdown tehát augusztus 20-án érkezik PC-re és Xbox One-ra, később pedig megérkezik a PlayStation 4-es változat is.

4 komment - szólj hozzá!