Így fest 4K-ban a PC-s Halo Reach

  • Írta: szlav
  • 2019. június 29.
  • Videó
Link másolása
Elindult a Halo Reach PC-s bétatesztje, így végre mi is lecsekkolhatjuk, hogy hogyan fest a Master Chief Collection első darabja 4K felbontásban, 60 fps-es sebesség mellett. A tesztelők a kampány egyik misszióját próbálhatták ki.

Múlt héten értesültünk róla, hogy hamarosan kezdetét veszi a Halo: The Master Chief Collection PC-s bétatesztje. A csomagban található játékok a történet szerinti időrendi sorrendben érkeznek majd, így a Halo: Reach lesz az első, ami ebben a formában eljut az egeres és billentyűs spártaiakhoz. Az Insider program szerencsés tagjai pedig már javában próbálgatják az E3-on is látott, habár azóta kissé felturbózott buildet.

Ahogy azt a 18 perces videón is láthatjuk, a Tip of the Spear nevezetű sztorimisszióval demózták a portot, amely 4K felbontás mellett, 60 fps-es sebességgel száguld. Az első tesztkörre még viszonylag kevés meghívót osztottak, hiszen a 343 Industries bevallása szerint egyelőre az a céljuk, hogy stabillá tegyék a rendszert, illetve visszajelzéseket gyűjtsenek az egeres és billentyűs irányítással kapcsolatban. Ezek után természetesen több érdeklődő előtt is megnyitják majd a kapukat.

Ha te is szeretnél csatlakozni a Halo Insider Programhoz, akkor ide kattintva minden információt megtalálsz.

25.
25.
Zelgadis187
#18: Tucat? Mondj már egy hasonlót.
24.
24.
user101
Szerintem messze a negyedik rész volt a legjobb ami nagyon jól indult, ott adták a fegyverek a legjobb gunplay feelinget és érdekes is volt. Kár, hogy rövid és hamar unalomba fulladt... A Reach szerintem az egyik leggyengébb része a sorozatnak, ha nem számítjuk a borzalmas második részt és az első végtelen unalmas időhúzásait.

Mindent összevetve, egy akkor feltörekvő platform legjobb lövöldéje volt ( ez tény ), ami viszont a kor játékaihoz képest aminek részese volt, "csak" a középmezőnyét képviselte. Mondom ezt úgy, hogy a mai napig van 360-am és megvan az összes ami megjelent rá, de eszembe nem jutna elővenni egyik Halo-t sem. Pedig nem egy 2000-es évek elejei játékkal játszom sokadjára!

Félreértés ne essék, nem szarozni akarom a Halot, csak azt mondom, hogy érthető okokból kifolyólag túl van fújva és nem a helyén kezeljük a dolgot. Ebbe pedig ugyanúgy beletartoznak az utálkozók és a tömjénezők is. A halo a középszerűség diadala... A megfelelő időben jött ki a megfelelő platformra, hogy olyasmivé váljon, ami sosem vált volna ha mindenki mással versenyeznie kellett volna...
22.
22.
#18: Mondjal mar meg masik 11-et, mert akkor behuzom oket :-)
21.
21.
hedzsooo
Hát nem tudom mit ettek-ittak az előttem hozzászólók de 1 közel 10 éves játékhoz képest ez bezony eléggé szépen fest
20.
20.
Neo1989
#18: Ez a legjobb része (eddig) , de ízlések és pofonok.
Ilyen alapon van olyan aki nem érti hogy mit esznek a DOOM-on, Uncharted-en, Anno-n..... Kinek mi tetszik.
18.
18.
Grabowsky30+
Soha nem értettem, mit esznek ezen a Halo-n! Tök tucat scifi lövölde.
7.
7.
logic5
#3: A fosnite-tal is rengetegen játszanak, holott egy ....... (inkább le sem írom, a pubg-ről nem is beszélve) Egyébként tényleg kb 13-14 évvel ezelőtti szint az a grafika... Boxon anno kipróbáltam, nem vált be. Sajna nem vagyunk egyformák.
4.
4.
PS4jacksony
Full előző generációs graf..... ezt,hogy hozták össze ? ??
3.
3.
Fata Morgana
#2: "Az igazság azt hogy ezt only az a pár xboxos fanatikus tartotta jó sorozatnak"

Az eddigi eladott db a Halo szériából 75 millió ez tényleg pár fanatikus.:)
Amúgy valóban egy multis játékhoz hasonlítasz egy single game-t?nem vagy semmi bakker.
2.
2.
crytek
#1: Az igazság azt hogy ezt only az a pár xboxos fanatikus tartotta jó sorozatnak..most legalább majd láthatják a pc-sek is (bár a videokból is leszűrtük) gyenge eresztés

Xbox game passba ami volt a kollekció ba mindet letoltam.Ezt az egész szériát egy db uncharted is széjjel veri mondom ez úgy hogy One X-.et vettem és nem ps4-et.
1.
1.
HAHA szerintem full szarul néz ki, de mindegy. Semmilyen felbontás nem segít ezen. Viszont simán végig fogom ezeket tolni, hiszen az új, szuper változat mellett beesik mindegyik sorban a PC Pass-be. Én még az vagyok, aki mindent megtesz a grafikáért, de egy jó játékot csak lenyom az ember grafika nélkül is, nem? Vagy, hogy ha más ember nem is, én simán nekimegyek egy ilyennek. Egy idő után úgyis megszokom és akkor ha lesz egy kocka hirtelen, ugyan úgy lenyűgöző, mint anno.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...