Így fest 4K-ban a PC-s Halo Reach

Elindult a Halo Reach PC-s bétatesztje, így végre mi is lecsekkolhatjuk, hogy hogyan fest a Master Chief Collection első darabja 4K felbontásban, 60 fps-es sebesség mellett. A tesztelők a kampány egyik misszióját próbálhatták ki.

Múlt héten értesültünk róla, hogy hamarosan kezdetét veszi a Halo: The Master Chief Collection PC-s bétatesztje. A csomagban található játékok a történet szerinti időrendi sorrendben érkeznek majd, így a Halo: Reach lesz az első, ami ebben a formában eljut az egeres és billentyűs spártaiakhoz. Az Insider program szerencsés tagjai pedig már javában próbálgatják az E3-on is látott, habár azóta kissé felturbózott buildet.

Ahogy azt a 18 perces videón is láthatjuk, a Tip of the Spear nevezetű sztorimisszióval demózták a portot, amely 4K felbontás mellett, 60 fps-es sebességgel száguld. Az első tesztkörre még viszonylag kevés meghívót osztottak, hiszen a 343 Industries bevallása szerint egyelőre az a céljuk, hogy stabillá tegyék a rendszert, illetve visszajelzéseket gyűjtsenek az egeres és billentyűs irányítással kapcsolatban. Ezek után természetesen több érdeklődő előtt is megnyitják majd a kapukat.

Ha te is szeretnél csatlakozni a Halo Insider Programhoz, akkor ide kattintva minden információt megtalálsz.

25 komment - szólj hozzá!