Így fest 4K-ban a PC-s Halo Reach

Elindult a Halo Reach PC-s bétatesztje, így végre mi is lecsekkolhatjuk, hogy hogyan fest a Master Chief Collection első darabja 4K felbontásban, 60 fps-es sebesség mellett. A tesztelők a kampány egyik misszióját próbálhatták ki.
  • Írta: szlav

Kommentek

#25
#18: Tucat? Mondj már egy hasonlót.
#24
Szerintem messze a negyedik rész volt a legjobb ami nagyon jól indult, ott adták a fegyverek a legjobb gunplay feelinget és érdekes is volt. Kár, hogy rövid és hamar unalomba fulladt... A Reach szerintem az egyik leggyengébb része a sorozatnak, ha nem számítjuk a borzalmas második részt és az első végtelen unalmas időhúzásait.

Mindent összevetve, egy akkor feltörekvő platform legjobb lövöldéje volt ( ez tény ), ami viszont a kor játékaihoz képest aminek részese volt, "csak" a középmezőnyét képviselte. Mondom ezt úgy, hogy a mai napig van 360-am és megvan az összes ami megjelent rá, de eszembe nem jutna elővenni egyik Halo-t sem. Pedig nem egy 2000-es évek elejei játékkal játszom sokadjára!

Félreértés ne essék, nem szarozni akarom a Halot, csak azt mondom, hogy érthető okokból kifolyólag túl van fújva és nem a helyén kezeljük a dolgot. Ebbe pedig ugyanúgy beletartoznak az utálkozók és a tömjénezők is. A halo a középszerűség diadala... A megfelelő időben jött ki a megfelelő platformra, hogy olyasmivé váljon, ami sosem vált volna ha mindenki mással versenyeznie kellett volna...
#23
#19: És volt csapatmunka, sandbox szerűség, nagyon jó (sőt kiváló) MI utánzat, szabadság, látvány és nem utolsó sorban egy igen jó univerzum megteremtése és egy elég jó történet.
(Mondom ezt úgy, hogy a neonszínek kikészítenek és nem is tudom ezt miért próbáltam ki, de a mai szemmel leköpném)
Többek között ezért a színvilágért sem jött be az a ps-es szuperhősös valami aminek nem jut eszembe a neve.) pedig ha csapatnám pár óráig, biztos tetszene az is.
#22
Törölt felhasználó
#18: Mondjal mar meg masik 11-et, mert akkor behuzom oket :-)
#21
Hát nem tudom mit ettek-ittak az előttem hozzászólók de 1 közel 10 éves játékhoz képest ez bezony eléggé szépen fest
#20
#18: Ez a legjobb része (eddig) , de ízlések és pofonok.
Ilyen alapon van olyan aki nem érti hogy mit esznek a DOOM-on, Uncharted-en, Anno-n..... Kinek mi tetszik.
#18
Soha nem értettem, mit esznek ezen a Halo-n! Tök tucat scifi lövölde.
#16
#6: Uncharted mint shooter?
És a Tomb Raider mint shooter?
#15
#13: +100000
#14
#13: Behalok :D
#12
#10: De az egy szar :D
#9
#8: Ezt aláírom, de a pubg?
#7
#3: A fosnite-tal is rengetegen játszanak, holott egy ....... (inkább le sem írom, a pubg-ről nem is beszélve) Egyébként tényleg kb 13-14 évvel ezelőtti szint az a grafika... Boxon anno kipróbáltam, nem vált be. Sajna nem vagyunk egyformák.