Íme, a Games with Gold júliusi játékai

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 29.
  • Akció
Link másolása
A PlayStation Plus visszafogott júliusi kínálata után befutott a Games with Gold következő hónapban esedékes játékfelhozatala is. A pulzusunk ettől sem szökik a magasba, de ebben a hőségben erre nagyon nincs is szükség.

A nagy nyári pangás mindig tökéletes időszak arra, hogy két nyaralás között azokat a játékokat pótoljuk, amelyekkel le vagyunk maradva. Tudja ezt a Sony és a Microsoft is, így nem meglepő, hogy a PlayStation Plus júliusi kínálata után a Games with Gold következő hónapban esedékes felhozatala sem nyújt semmi kiemelkedőt.

Az egyik játék a júliusban végig elérhető Inside lesz, ami a Limbót is fejlesztő Playdead csapatának újabb elgondolkodtató, sötét hangulatú platformere. Ha a multiplayer játékokra gerjedsz, akkor a Big Crown: Showdown tökéletes választásnak ígérkezik, ha pedig szeretsz visszatekinteni a múltba, akkor a 2007-ben megjelent Castlevania: Symphony of the Night lesz a játékod. A Gold-előfizetők negyedik játéknak a Disney-féle Meet the Robinsonst kapják majd még meg.

5.
5.
supair
Azért az INSIDE től felszokken az a pulzus
4.
4.
DarkLord
Pont ilyen játékokra gondoltam a ps-nél is mint ez a Big Crown: Showdown egyszerű kis online baromkodásra való, épp arra a pár alkalomra, amíg nem jön a következő hónap...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...