Black Ops 4: Blackout - köddé vált a split-screen

  • Írta: szlav
  • 2019. június 30.
  • Hír
Link másolása
Se szó, se beszéd, a Treyarch egyszer csak eltüntette az osztott képernyős játék opcióját a Call of Duty: Black Ops 4 Blackout játékmódjából. Egyelőre nem tudni, hogy mikor tér vissza ez a lehetőség.

A Treyarch sosem reklámozta igazán a split-screen lehetőségét, így mindenki kellemes meglepetésként élte meg azt, amikor egyszer csak hozzáadták azt a játékhoz, rövidesen a megjelenést követően. Most viszont, amilyen szó nélkül jött anno ez az opció, olyan váratlanul el is tűnt, legalábbis a Blackout battle royale-módjából.

Némi rajongói felháborodást követően a Treyarch végre válaszolt, ám a Redditen található posztban csak annyit árulnak el, hogy a fejlesztőcsapat néhány ismert hiba miatt húzta ki a split-screen dugóját. Ideiglenes helyzetről beszélnek, további infót azonban nem adtak arról, hogy mikor térhet vissza az osztott képernyős mód.

Úgy tűnik, hogy ezek az ismert hibák szerencsére csak a Blackoutot érintik - a hagyományos többjátékos módokban és a Zombies kooperatív játékmódjában továbbra is gond nélkül nyomhatjuk egy közös képernyőn. Régebben szinte kötelező volt a dolog, manapság viszont ritka, hogy egy FPS-játékot osztott képernyőn is élvezhetünk. Reméljük, hogy a Blackout is hamarosan visszakapja ezt az opciót!

A Call of Duty: Black Ops 4 PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en jelent meg.

1.
1.
PaprikaJancsi
Kivették gyorsan, hogy az új Cod-ban megjelenjen mint újdonság :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...