The Witcher - így fest majd a sorozatban Geralt

Az idei San Diegó-i Comic-Con egyfajta korai felvezetésének is tekinthetők a Netflix-féle The Witcher-sorozat első látnivalói. Láthatjuk Geraltot, Yennefert és Cirit is. A sorozat valószínűleg év végén rajtol el.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#28
#25: Geraltnak "nincsenek" érzelmei, nem tudja mi az a bánat, gondolta egy jó gwent mindent megold. :-)
#27
#26: Az a Witcher 1-ben volt, könyvekben törpök kártyáznak.
#26
#24: Ha jól emlékszem rá, nem is Gwent hanem valami kockás játék.
#25
#24: Tőlük ered, igen, de arra céloztam, hogy a játékban gyakran előjött ez. Emlékszem egy kovácsnak megölték a fiát, elmondja a bánatát, te meg lazán rákérdezhettél, hogy akkor egy kis gwent? :D
#24
#23: "gwent" szerűt Zoltánék játszottak a negyedik könyvben ha jól emlékszem. Főképp a törpök között kedvelt kártyajáték.
#23
#22: Igen, igazad van. A játékkal ellentétben a könyvben inkább emberek ellen harcol, azok a "szőrnyek" ellen jó az acél is. De ha nem lesz how bout some gwent a sorozatban akkor nekem kasza xd
#22
#21: Ezüstöt csak nagyon ritkán veszi elő, általában Keszeg hurcolja rejtve.
#21
#15: Igazából nem így van, két kardja van a könyvekben is csak az acélt hordja a hátán az ezüstöt pedig ha jól emlékszem az oldalán a könnyebb elérés miatt.
#20
Szerintem eddig sem Cavillen állt vagy bukott a dolog, de hogy jó lesz a sorozat, csak azért, mert összehoztak egy jó cosplayt, azt tartsuk vissza legalább az első részig.
#19
igazán tudhatták volna hogy mad mikkelsen kell játsza a geraltot mert ő úgy néz ki mint ő és ugye bár ha a színész úgy néz ki mint a karakter akkor automatikusan illik is hozzá a szerep
#18
#6: Szóval én simán bementem az Ultimate Newcomer facebook csoportjába. Az utsó hír 20-án volt, hogy * semmi értelme* Ilyen placeholder, olyan mechanika, ami már effektet ad, de nem működik. Ja, csak az ember két másik játékáról beszél közben. Newcomer-ről utoljára a papnő rezidenciájáról beszélt, hogy egy alap placeholder kész, viszont jól akarja megcsinálni. De havazik rendesen, azt mondta, hogy a Newcomer projekt teljesen a másik két játékának a sikerétől függ. Amiket ír az ember, fokozottan lelkesnek tűnik, de szerintem egyszerűen nem tudja egyedül egyik játékát sem leprogramozni. Ez van.
#17
#15: Ezt én sem tudtam, én is köszönöm :) Mondjuk ez azért javított a hangulatomon, amivel nekiállok majd ezt nézni. Nem tudom, mit várjak tőle, én a könyveket nem olvastam, semmit sem tudok róluk, de a játékot nagyon szerettem.
#16
#15: Köszönöm.
#15
#13: az ezüst-acél kardokat a játékhoz találták ki. a könyvek Geralt-ja általában csak az acélkardjával harcol, jó azis szörnyek ellen.
#14
#13: Szerintem arra, hogy az írok jobban tudják, hogy kell ennek lennie, mint az eredeti műben van.
#13
A második kardot és a farkasfej(?) medált Geralt valahol, valahogyan szerzi vagy kapja meg?
A képeken csak egy kardja van meg másfajta medálja.
Esetleg ezekből lehet következtetni valamire?
#12
#10: A könyvben Triss gesztenyebarna, elég fura lenne, ha annak az adaptációjában meg vörös lenne. Ha a játék alapján készülne, én is reklamálnék.

A nilfgardi páncélról meg legutóbb azt lehetett olvasni, hogy csak a tömegjelenetek távoli statisztáinak lesz ilyen, a fontosabb szereplőké nem.
Persze ez majd kiderül, várjuk meg az értékítélettel a sorozatot. Ez most tényleg az a helyzet, hogy nem tudunk róla sokat, elszúrhatják és lehet nagyon rossz is, de ha eltalálják, kisülhet belőle egy baromi jó kis sorozat is.
#11
#10: mondjuk Cavill-nek parókája van, szóval valószínűleg tényleg nem ismerik a hajfestéket
#10
a nilfgardi armor-t valamiért nem posztolják
https://www.resetera.com/threads/first-look-at-nilfgaardian-armour-and-weapons-in-the-witcher-netflix-show.119290/
hol van triss, ciri és yennefer
hallottak már a netflixnél a hajfestékről? nem egy drága beruházás, de meg lehet vele oldani, hogy a színésznő haja vörös/fekete/ezüst legyen
Gerynél meg lehet oldani a festést, náluk miért nem?
#9
Nem is tudom, jónak látszik meg minden de a medál az nem tetszik.