Nem, mégsem készül három Cyberpunk-játék

  • Írta: szlav
  • 2019. július 3.
  • Hír
Link másolása
Megesik néha, hogy egy félrefordítás hatalmas port kavar az interneten - sajnos ez történt azzal a téves hírrel is, miszerint a CD Projekt RED három különböző Cyberpunk-játékon dolgozik. Hiába, nem egyszerű a lengyel nyelv.

A gamer sajtó (köztük mi is) hatalmas örömmel hozta le néhány napja a hírt, miszerint a CD Projekt RED berkein belül egyszerre három Cyberpunk-játék is készülőben lehet. Az információk a lengyel Bankier interjúja alapján keltek szárnyra, a bibi azonban ott volt, hogy Adam Kiciński az anyanyelvén szólalt meg, a külföldi sajtó pedig a Google Fordító félrefordítása nyomán terjesztette el a hírt. A félresikerült idézet valahogy így szólt: "Három Cyberpunk-játékon dolgozunk. A fő játékon és két másik címen."

Szerencsére a CD Projekt azóta megszólalt az üggyel kapcsolatban és tisztázta a dolgot. "Jelenleg öt különböző csapatunk dolgozik aktívan a különböző projektjeinken. Ezek közül három a Cyberpunk 2077 fejlesztésével foglalkozik. Ez a CD Projekt RED varsói és krakkói csapata - ők dolgoznak elsősorban a játék fejlesztésén -, valamint ott van a wrocławi csapatunk, ahol nagyjából 40 kollégánk támogatja a játékot technikai oldalról. Ezen felül egy külön team foglalkozik a Gwenttel, végül pedig van egy csapatunk Spokkóban is, akik egy eddig nem bejelentett mobilos címen dolgoznak."

Ez tehát a helyzet, úgy tűnik, hogy a CD Projekt mindent belead a Cyberpunk 2077 fejlesztésébe, s egyelőre nem osztja meg az erejét a különféle mellékágak javára. A teljes videojátékos sajtó nevében elnézéseteket kérjük, ha hiú reményeket keltettünk bennetek! Ha mégis lenne egy kis feszültség, akkor hallgassátok meg párszor a Samurai első zúzós számát!

A Cyberpunk 2077 egyébként jövő április 16-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

13.
13.
#12: Sajnos majd 6 év múlva, a next gent követő next gen éra elején :-D
10.
10.
user101
#9: Kimaradt, egy "nem" : "...nem pazarolják el..."

Ezt a kommentet a "szerkesztés gomb hiánya" támogatta... köszönjük! :)
9.
9.
user101
Nagyon örülök, hogy pazarolják el a tehetségüket töménytelen neopink ( nem elírás :) agymenésre és így minél hamarabb állhatnak neki a The Witcher 4-nek! Hallelujah! :)
7.
7.
Raam989
Nagy ügy. 2000 éve valaki félre fordította a héber hajadon és a görög szűz szót, aztán pillanatok alatt lett belőle egy keresztény vallás.
6.
6.
DaniGame
#1: pont ez jutott eszembe nekem is. Az eredeti hírnél inkább aggodalmat éreztem mint örömöt...
5.
5.
hedzsooo
#3: ...A Cyberpunk 2077 mellett dolgoznak ugye 1 mobilos játékon is, + lehet még mellette akár 1-2 amin úgymond dolgozgatnak, tervezgetnek, csak még feleslegesnek tartják, hogy beszéljenek róla.. A lényegen persze nem változtat, itt tart ma a "profi" online újságírás/cikkezés, + interjúzgatás... Persze, azért akadnak manapság is jó írások de tényleg egyre kevesebb található
3.
3.
DeKor
Én azért nem is szóltam hozzá az előző cikkhez, mert tudtam, hogy nem dolgoznak három címen egyszerre.
2.
2.
Bocs de nem birom megallni, hogy szanalom az a medium ami google forditoval all neki egy cikknek, nulla utanajarassal, hogy minden stimmel-e. A tobbiek meg kesz tenykent szinten nem ellenorizve. Szanalom.
1.
1.
Hunszi
Számomra az örömhír, amikor elolvastam a korábbi cikket, úgy voltam vele, hogy na...ezek is igen nagyot akarnak markolni egyszerre, aminek nem lesz jó vége.

Szóval mindenképp öröm, hogy teljes egészében csak erre fókuszálnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...