PES 2020 - jön a United, megy a Liverpool

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 3.
  • Hír
Link másolása
Mozgalmas napjai vannak a Pro Evolution Soccer-sorozat rajongóinak, ma például a PES 2020 hivatalosan licencelt csapatai kapcsán kaptunk helyzetjelentést: jön a Manchester United, megy a Liverpool.

Búcsúzik a Pro Evolution Soccertől a Man Red csapata, az idei felvonásra ugyanis a Konami be tudta húzni a Manchester United hivatalos licencét. Ez azt jelenti, hogy a csapat játékosai a valódi nevükön, a valódi mezükkel és a valódi fizimiskájukkal tűnnek majd fel a játékban, sőt a klub néhány legendás focistáját, így David Beckhamet és Park Ji-Sungot is megkapjuk majd.

A játékosok egy részének a teljes testét beszkennelték a fejlesztők, közülük is kiemelkedik Scott McTominay, aki a PES 2020 nagykövete lesz - a munkálatokról fentebb láthattok egy rövid videót. Végül, de nem utolsó sorban érdemes megjegyezni, hogy az Old Trafford is elérhető lesz az új rész standionjai között, így a Manchester United-rajongók abszolút nem panaszkodhatnak majd az idei játékra.

Megteszik majd mások helyettük: a Manchester United behozásával párhuzamosan a Liverpool és a Konami szakított egymással, a június 30-án lejárt megállapodásuk miatt a csapat kimarad a PES 2020 licencelt gárdái közül, illetve a jövőben a hivatalos Pro Evolution Soccer-versenyeken nem választható majd a Liverpool még a Pro Evolution Soccer 2019-ben sem.

Az eFootball PES 2020 szeptember 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, a játék demója július 30-án válik letölthetővé. Érdekesség, hogy bár a PlayStation Plus júliusi felhozatalában a Pro Evolution Soccer 2019 szerepelt eredetileg, a Sony ismeretlen okokból az utolsó pillanatban módosított a felálláson, és a Detroitot adja az előfizetőknek a focis játék helyett.

20.
20.
Beniciodeltoro
Ha már a licencekért nem perkálnak akkor adják 6 rugóért a játékot, ez inkorrekt.
És ne szórják tele kamu stadionokkal, azt is magasról lexarják, hihetetlen mennyire nem érdekli őket a játék maga.
PL licencel vinnék mint a cukrot.
16.
16.
SLi
Ramos injured Salah,
Victims of it all,
Sterling won the double,
And the Scousers won f*ck all,
Allez, Allez, Allez, Allez, Allez, Allez, Allez, Allez, Allez...
12.
12.
delphijos
#10: Ez nem igaz. Szerintem a játékmechanika jobb mint a Fifa. De a "fél" licensz az sz*rt se ér. Hiába játszok a Barcelonával ha az ellenfél a "Red Devils"
11.
11.
user101
Kontra focis játék... fussatok bolondok! :)
4.
4.
delphijos
Vagy az EA k0t0tt exkluzív szerződéseket....
1.
1.
Ultimate_
hihetetlen, hogy 2019 ben sem képesek megoldani a licenceket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...