Egy hónapot csúszik az új GRID

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 3.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredeti tervekkel ellentétben nem jelenik meg szeptemberben az új GRID, igaz, nem is kell sokkal többet várnunk a sorozat új részére. Cserébe a következő napokban friss hírekre és látnivalókra számíthatunk.

Az eredeti elképzelések szerint szeptember 13-án jelent volna meg a GRID PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, a Codemasters azonban úgy döntött, hogy elhalasztja a premiert, és csak október 11-én kerülhet a boltok polcaira az autóverseny. Cserébe a következő napokban friss infókra, bejelentésekre és látnivalókra számíthatunk a játék kapcsán, érdemes lesz figyelni a készítők közösségi csatornáit!

A GRID-del az ígéretek szerint minden játékos elégedett lesz majd, az irányítás állítólag rendkívül reszponzív, a tanulási görbe pedig lehetővé teszi, hogy árkád stílusú anyagokat kedvelők és a szimulátorrajongók is megtalálják a számításukat. Az AI is megér egy misét, a GRID ugyanis afféle "nemezisrendszerrel" érkezik majd, ami által a gép által irányított versenyzők folyamatosan tanulnak, és próbálnak bosszút állni rajtunk.

A GRID első gameplay videóját erre találjátok!

11.
11.
A Codies megint nem azt csinálja, amihez ért. Megint ugyan az a vége lesz, mint eddig mindig. Az a baj velük, hogy nem tudják, hol a helyük.
7.
7.
godach
Én szerettem az első részét és komolyan mondom a másik kettővel sem volt semmi bajom, bár a ToCa Race Driver 1-2-3-at is nagyon sokat nyúztam, de ennek az első gameplay videója nekem nagyon nem adta.
Nem tudom miért nem csapatják oda a Driveclub fejlesztőinek inkább.
3.
3.
crytek
#1: Copy paste game már most nem elégedett kb senki :)
2.
2.
Ooorky
Dirt Rally-kat napi szinten tolom, de ez a Grid sose jött be.
1.
1.
Őrnagy
Mindenki elégedett lesz vele?
Na, erre kíváncsi vagyok nagyon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...