Jövő héten rajtol a Desperados III zárt bétája

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 3.
  • Korai verzió
Link másolása
A szerencsések már a jövő héten kipróbálhatják a Desperados harmadik részét, a fejlesztők ugyanis hosszas bétatesztelés alá vetik a játékot. Habár a béta relatíve sokáig tart majd, csak egy kisebb tesztelői brigáddal indul el.

Ha te is várod már a Desperados III-at, és idő előtt kipróbálnád a játékot, erre tessék: iratkozz fel a zárt bétatesztelésre, és ha szerencséd van, még be is válogatnak rá! A Desperados folytatását július 9. és július 21. között próbálgathatják a szerencsések, viszont mindössze 500 játékost hívnak majd be a készítők. (Ráadásul a teszt NDA-s lesz, ergo a hoppon maradtak gameplay videókkal sem vigasztalódhatnak.)

A Desperados III PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül, a fejlesztést az a Mimimi Productions végzi, aminek a Shadow Tactics: Blades of the Shogunt is köszönhetjük. A vadnyugaton játszódó valós idejű taktikai játékban John Coopert és bandáját vezényelhetjük végig egy bosszúhadjáraton, és ahogy azt az új előzetes szemlélteti, változatos eszközök segítenek majd minket a célunk elérésében.

7.
7.
Gorrister
Ha valakit érdekel a sorozat akkor röviden leírom a tapasztalatomat.
3 része volt de csak az elsővel érdemes játszani.
A Desperados Wanted Dead or Alive zseniális . A játékmenet taktikus, előregondolkodást és tervezést igényel. Sosem csak egy jó út van, mindig van több megoldás. A 2D-s grafika még ma is mocsok jól néz ki. Épp múlt héten toltam végig sokadszorra.
A Desperados 2 egy nagy halom bűzölgő fos, ocsmány 3D grafikával és idióta, a taktikázást háttérbe szorító, akció orientált játékmenettel. Vállalhatatlanul szarul kivitelezett 3rd person shooter részek voltak benne amiktől még ma is rémálmom van.
A harmadik részt a Desperados 2 megérdemelt bukása után már nem merték Deperados 3 néven kiadni, inkább nevet váltottak, ez lett a Helldorado ami mind játékmenetben mind grafikában tökugyanaz mint a 2. Ugyanolyan rossz is.
Tudom, tudom most nagyon kukacoskodni fogok, de a cikk amúgy több ponton téved.
"kipróbálhatják a Desperados harmadik részét". Nem! A Desperados 4. részét próbálhatjuk ki aminek a címe Desperados 3.
"A Desperados folytatását július 9. és július 21. között próbálgathatják a szerencsések" Nem, mert ez nem folytatás hanem előzmény lesz.
Szóval van egy sorozat aminek a 4. rész jelenik meg de 3-nak hívják és nem folytatás hanem előzmény. Én a helyükben csak simán Desperados-nak hívnám és mögé biggyesztenék egy alcímet ami utal arra hogy előzmény.
6.
6.
Ooorky
#4: Második rész kaka volt, elsőt rommá játszottam, csak a demo tartok vagy 5 óráig, egy teljesen új pályán játszódott, a felújított verzióba azt is belerakták.
5.
5.
kastorhun
#4: Még nem játszottam egyik részével se, azt javaslom hogy olvass róla teszteket.
4.
4.
Juha
Hmm... én a 2-ről sem hallottam, az 1 pedig tetszett. Érdemes még ránézni? (Tudom, keressek rá stb., de olyan véleménye érdekelne, aki játszott az 1-2-vel is)
2.
2.
user101
Én a Commandos 2 HD Remastert várom nagyon, bár vannak fenntartásaim, hiszen baromi nagy a nosztalgia faktor... De ezt is mindenképp ki fogom próbálni, legrosszabb esetben refund lesz. :)
1.
1.
DarkLord
Ezt nagyon várom. A kiadó is bizonyított a Shadow Tactics egy baromi jó játék lett a Desperados meg ugye nem kell bemutatni így kb. csak jó lehet semmi más :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...