Készül a Final Fantasy első két része PSP-re

  • Írta: fojesz
  • 2007. január 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A NES, a PlayStation és a GameBoy Advance után most PlayStation Portable-re is elkészül a Final Fantasy-sorozat első két része.
A NES, a PlayStation és a GameBoy Advance után most PlayStation Portable-re is elkészül a Final Fantasy-sorozat első két része.

A két remake a méltán népszerű szerepjáték-sorozat huszadik születésnapjának alkalmából készül el PSP-re is. Úgy tűnik, a Final Fantasy I & II: Anniversary Edition lesz a legkövérebb feldolgozás az eddigi remake-ek után: visszatérnek a GBA-s extra helyszínek, az infókkal teli szörny enciklopédia és a beépített zenelejátszó is. Megtekinthetjük majd újra PS1-es játékok CG filmjeit, valamint exkluzív artwork-gyűjteményt nézegethetünk, melyet maga Yoshitaka Amano készített el és állított össze. Az "új" részek Japánban még idén a boltok polcaira kerülnek, az európai megjelenési dátum egyelőre nem ismert.
3.
3.
Trishtan
Japán stílusú szerepjáték, tehát a hangsúly nem teljesen a szörnyek értelmetlen gyilkolászásán (najó, azon is), hanem az egyre nívósabb és bonyolultabb történeten van a hangsúly. Alapesetben az egyes részekben a címen kívül semmi kapcsolat nincs, teljesen más világban játszódnak és a hősök is teljesen mások. De a visszatérő elemek (nagy darab csirkeszerű madarak a Chocobo, rózsaszín gömbőc barátja a Mog, Cid nevű, általában a repüléssel kapcsolatban lévő szereplő, Wedge) szerepeltetése mégis laza kapcsolatot képez a részek között.

2.
2.
logoffmeister
Bocsi a kérdésért, de valaki tudna nekem valamit mondani erről az egész Final Fantasy sorozatról? Mert valahogy én kihagytam ezt a gammát, de mostanában egyre többet írnak róla.
1.
1.
Trishtan
Inkább a FFVI-t remakelnék, az az egyik legigényesebb rész :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...