Jedi: Fallen Order - változik a fénykard kinézete

  • Írta: szlav
  • 2019. július 4.
  • Hír
Link másolása
A Star Wars Jedi: Fallen Order játékmenetét figyelve nektek is feltűnhetett, hogy valami nem volt rendben Cal fénykardjával. Stig Asmussen elárulta, hogy a visszajelzéseknek hála átszabták a fegyver kinézetét.

A Game Informer csapata mikrofonvégre kapta Stig Asmussent, a Star Wars Jedi: Fallen Order tervezőjét, a kérdezz-felelek során pedig egy érdekes apróság is felvetült. Az éles szeműek észrevehették, hogy az E3-as demó során Cal fénykardja elég különösen fest a hasonló fegyverekhez képest. Egész egyszerűen arról van szó, hogy egy szinte teljesen kék, kissé tompa színű lézerpengét láthattunk, amely közepéből hiányzott a már jól megszokott fehéren izzó sáv. 

Asmussen elárulta, hogy eszük ágában sem volt átszabni a legendás fegyver dizájnját - egyszerűen csak hibát követtek el, amit a visszajelzéseknek köszönhetően már orvosoltak is. "Bizony, itt hibát követtünk el, de azóta már javítottuk a dolgot. Teljesen fair volt minden visszajelzés és kritika ezzel kapcsolatban, így tehát átalakítottuk a fénykard kinézetét. Egy kicsit egyébként módosítottunk a fénykardpenge formáján is. Egyből fel fog tűnni a különbség!"

Ha kissé különösnek tűnt tehát Cal fegyvere, akkor talán ez lehet az ok. Remélhetőleg a következő bemutatón, vagy esetleg a Gamescomon már az újraszabott, klasszikus lézerpengét láthatjuk majd!

A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

15.
15.
wuxort
Az eddigi videó alapján a játék 70%-a a falmaszasrol fog szólni.
14.
14.
user101
#11: Ezért van az, hogy minden Star-Trek, Agymenők és Spektrum-channel hívő maga alá pisil a röhögéstől a világ leg-idiótább és haszontalanabb fegyvere láttán, amit egy mákos sütitől beállt tinédzser horda is képes lenne kivédeni egy darab rózsaszín MyLittePony-s tükörvarázzsal... :) A kiszámítható és faék egyszerű szabályrendszerével együtt : azért lehet megcsinálni és azért nem : "mert csak..." :)

Persze mit várunk egy olyan csürhétől ahol az fénysebességgel közlekedő akármisugarad ( ne legyünk földhöz ragadtak és technikai értelemben ne menjünk ebbe bele ) simán kidodge-ol egy féleszű wookie is :))))

A játékot pedig nagyon várom, végre egy SW univerzumban játszódó TombCharded mese ! :) Minden bizodalmam bennük van... ( NEM :) De azért reménykedek! :)
13.
13.
FrankBlack
#10: Szerintem a történet nem lesz olyan nagy durranás, és nem számítok arra sem, hogy nagyon hosszú lesz. De remélem tévedek, és nem így lesz.

Jó lenne mélyebb sztori, de nekem az másodlagos, mert nálam a játékmenet az első !! ;)

GAMEPLAY IS ALL THAT MATTERS!! :DD
12.
12.
Neo1989
"Stig Asmussen elárulta, hogy a visszajelzéseknek hála átszabták a fegyver kinézetét." Teszek a kinézetére a funkciója érdekel. Ez teljesen olyan mint az RGB ok hogy szép, de ettől még lehet szar.

Maga a játék legyen jó, a többit le ....
11.
11.
Őrnagy
Nagy szerencséjük, hogy időben változtattak, különben a jogosan feldühödött tömeg felgyújtotta volna a stúdiót.
Végül is a 21. század egyik (ha nem az egyetlen) legfontosabb témájáról van szó:
A FÉNYKARD!! BAZMEG
10.
10.
mdr88
A játékmenet nálam szinte másodlagos. Már úgy értem, hogy amit eddig láttam az tetszik, szóval, ha nem üt el attól túlságosan akkor nekem OK.
Annak viszont kifejezetten tudnék örülni, ha lenne benne egy viszonylag összetett történet és mondjuk ne lehessen 3-4 óra alatt végig játszani.

Örülnék, ha karakterünket összehozná a sors egy Jedi Mesterrel, aki szintén túlélte a 66-os parancsot, de ne Obi-wan legyen az... hozzanak be valakit, aki még nem volt. Ha már benne van Saw Gerrera, akkor azon se lepődnék meg, ha valahol, valamilyen szinten belefutnánk Ahsoka Tano-ba. Valószínleg lesz variálható fénykard... ezt csak abból sejtem, hogy az ami az eddig látott videókban szerepel egy használt, sérült darab... szóval remélem készíthetünk majd sajátot.

Részemről egyelőre várós a játék... jó lenne végre egy komplex Jedi game.
9.
9.
toriell
#7: Hát az utobbi frissités óta kb el mentek nyaralni a community-ben adott közelmény szerint..pedig a BF2 jelenleg jó néhány pályája olyan bugos a kiadott patch óta,hogy kbnéha játszhatatlan az egész.. egyébként ja oda figyelnek .
8.
8.
toriell
Ezt viszsa jelzés énlkul is meg mondtam volna az első traileren,hogy köze nincs az eddigi fénykardokhoz :D..
7.
7.
B-Shaggy
#4: Hát visszajelzésnek épp nem mondanám, inkább boszorkányégetésnek, ami egy éve volt, de a Battlefrontból is kivették a pofátlan mikrotranzakciókat, rágyúrtak a Clone Wars erára, és a sandbox játékmódot is megkaptuk, és redditen elég gyakran csinálnak felméréseket, hogy mik a panaszok / igények.
6.
6.
zoe9
A Jedi Outcast / Academy óta nem voltak képesek egyetlen játékban sem normális fénykard kinézetet csinálni.
5.
5.
kastorhun
Az animációkon se ártana még dolgozni.
4.
4.
user101
Ez szimpatikus: figyeltek a visszajelzésekre és változtattak rajta. Nem pedig nekiálltak hőbörögni. Ez az ami úgy általában hiányzik az EA-ból és sokkal finomabb kommunikáció szinten jelen van például az Ubisoft-nál. Csak nem elindult valami ?! :)
1.
1.
xanatos0911
Hat ehhez szerintem nem kellett sasszem, nekem az első ami feltűnt, hogy a fénykard nem fénykard, hanem egy műanyag fülpiszkáló a két vattás vége nélkül... és ez senkinek sem tűnt fel az anyag csekkolasakor az E3-ra érkezés előtt a fejlesztők között? WTF?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...