Közeleg az Assassin's Creed Odyssey utolsó DLC-je

Hamarosan véget ér az Assassin's Creed Odyssey második DLC-sztorivonala, hiszen a júliusi hónap közepére kapott premierdátumot a Judgment of Atlantis. Az első kép már be is futott az elveszett városról.
  • Írta: szlav

Kommentek

#5
#1: Egyetértek az előttem szólókkal.

Én most mindkettőn nyomtam nemrég NG Plus-t. Az asszony tolja az Origins-t, én meg az Odyssey-t. Párhuzamosan, felváltva játszva őket jobban kijön, hogy hangulatban, sztoriban erősebb az Origins. Harcrendszerben sokkal lassabb, ezért is játszik vele az asszony, mert neki az Odyssey már túl gyors, és komplex volt. Nekem még határeset, de azt hiszem nekem érdekesebb, mélyebb, komplexebb, és a gyorsasága miatt izgalmasabb az Odyssey harcrendszere.
#3
#2: Origins sokkal jobban beszippantott engem is. Odysseynél mintha feleleslegesen széthúzták az egész játékot, sokkal unalmasabb, repetitív szálakkal tömték meg.
#2
Hab
#1: Originsben a hangulat és a sztori is jobban összeszedett volt szerintem. Viszont Odyssey sokkal változatosabb és rengeteg a tenni való. Ahhoz képest, hogy pár hónapja még nem kedveltem igazán a sorozatot, ezzel a két résszel megvettek kilóra.
#1
Basszus, pedig már reméltem, hogy végleg félretehettem a játékot, mert már kb. 300 órát cseszett el az életemből a fő játék és a DLC-k együtt.
De akkor ezek szerint még mindig elő kell venni.

Nem semmi az Ubi, hogy mit rakott le tartalomban, meg minőségben. Legjobb Gold beruházásom volt, csak hangulatban mintha az Origins jobban bejött volna még mindig.