Ismét játszható a Need for Speed World

Az Electronic Arts még 2015-ben lőtte le az MMO-s vizekre evező próbálkozását, a Need for Speed Worldöt. Az online versenyjáték a moddereknek hála most ismét játszhatóvá vált, már ha egyedül, offline szeretnénk nekiugrani.

Emlékeztek még a Need for Speed Worldre? Az EA autóversenyzős MMO-ja a Most Wanted és a Carbon hátszelében próbált sikereket elérni, hiszen az online világ is az említett játékok városait gyúrta össze, de a projekt nem lett hosszú életű. A játékmenet hagyott némi kívánnivalót maga után, a helyzetet pedig nem javították a csúnyán unfair mikrotranzakciós opciók sem, így a játék 2010-es start után öt évvel végleg lehúzta a rolót. Azóta pedig bármennyire éreztük a késztetést, hiába próbálkoztunk vele... egészen mostanáig.

Néhány modder, név szerint berkay2578 és Nilzao ugyanis egy offline szerveres moddal oldották meg a dolgot, ami ráadásul a játék legutolsó stabil buildjét használja. A többjátékos módtól ugyan búcsút kell vennünk (gépi ellenfelek így is vannak), nem működnek az achievementek sem, valamint nem vásárolhatunk kártyacsomagokat, de ezenfelül teljes mértékben működésre bírhatjuk a játékot. Ha titeket is érdekel a dolog, akkor a modot megtaláljátok a NexusMods oldalán.

10 komment - szólj hozzá!