Ismét játszható a Need for Speed World

  • Írta: szlav
  • 2019. július 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Electronic Arts még 2015-ben lőtte le az MMO-s vizekre evező próbálkozását, a Need for Speed Worldöt. Az online versenyjáték a moddereknek hála most ismét játszhatóvá vált, már ha egyedül, offline szeretnénk nekiugrani.

Emlékeztek még a Need for Speed Worldre? Az EA autóversenyzős MMO-ja a Most Wanted és a Carbon hátszelében próbált sikereket elérni, hiszen az online világ is az említett játékok városait gyúrta össze, de a projekt nem lett hosszú életű. A játékmenet hagyott némi kívánnivalót maga után, a helyzetet pedig nem javították a csúnyán unfair mikrotranzakciós opciók sem, így a játék 2010-es start után öt évvel végleg lehúzta a rolót. Azóta pedig bármennyire éreztük a késztetést, hiába próbálkoztunk vele... egészen mostanáig.

Néhány modder, név szerint berkay2578 és Nilzao ugyanis egy offline szerveres moddal oldották meg a dolgot, ami ráadásul a játék legutolsó stabil buildjét használja. A többjátékos módtól ugyan búcsút kell vennünk (gépi ellenfelek így is vannak), nem működnek az achievementek sem, valamint nem vásárolhatunk kártyacsomagokat, de ezenfelül teljes mértékben működésre bírhatjuk a játékot. Ha titeket is érdekel a dolog, akkor a modot megtaláljátok a NexusMods oldalán.

10.
10.
#3: Sokat játszottam vele, tök jó játékok jöttek akkoriban.
9.
9.
user101
#7-8 :) Az rFactor is régi nagy szerelem. Az váltotta az F1-2002-t és a RT-t. Iszonyat sok órám és verseny-köröm van benne. Aztán a "2" nem futott elég jól a gépemen és mire igen, már nem érdekeltek annyira a szimulátorok. :(
6.
6.
logic5
#5: GK féle minőségi cikk ez is :D
5.
5.
rexinfernumhun
Lehet, hogy picit jobban kellene tájékozódni cikk írása előtt, ugyanis nem csak offline - egyjátékos módban játszható újra a World!

https://discord.gg/vZqCek5
4.
4.
Ács Bandi
Üdv.. a Need For Speed Hot Pursuit 2010 a legjobb még mindig sokan játszanak / PC/
3.
3.
user101
Emlékszik még valaki a Rally Throphy-ra ? Régi klasszikus autókkal lehetett benne csapatni, azt nagyon szerettem.
2.
2.
markoci555
iszonyatos emlékeim fűződnek hozzá... miért játszanám ezt a hányadékot, mikor 10 évvel idősebb nfs játékok is jobbak ennél
1.
1.
crytek
Buta az EA ezt ők jobban megcsinálhatnák és lenne egy aránylag jó nfs..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...