Miért nevezték át a Pro Evolution Soccert?

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 4.
  • Hír
Link másolása
Az idei epizóddal a Konami szakít a sorozat klasszikus címével, az idei Pro Evolution Soccert hivatalosan eFootball: PES 2020-nak hívják. A készítők a GameSpotnak meséltek arról, hogy miért döntöttek így.

Habár a Pro Evolution Soccer-sorozat eladásai bőven elmaradnak a FIFA-étól, a márkanevet a legtöbb játékos jól ismeri, ezek után pedig különösen bátornak kellett lennie a Konaminak, hogy úgy döntsön: idén új, a közepesen borzalmasan hangzó eFootball: PES 2020 címmel küldi boltokba a játékát. A megjelenés szeptember 10-én várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

A döntés okairól a sorozat európai márkamenedzsere, Lennart Bobzien mesélt a GameSpotnak, aki egyúttal leszögezte, hogy a jövőben az eFootball: PES címet viszik tovább: "Nagyobb hangsúlyt szeretnénk fordítani az esportra a jövőben. Korábban már bizonyítottunk az olyan versenyekkel, mint a PES League és az eFootball Pro, a jövőben pedig még nagyobb bajnokságok várhatók. Egyszerűen úgy gondoltuk, azzal, hogy ezt a játék címébe is belefoglaljuk, állást foglalunk és megmutatjuk a rajongóinknak és a nagyközönségnek, hogy az esportnak nagy szerepet szánunk a jövőben."

Érdekesség, hogy ezzel a változtatással kikerült a játék címéből a "soccer" szó, és bekerült a helyére a "football", amivel az európai focirajongóknak akartak kedvezni a készítők.

7.
7.
Slik
nekem soha nem jott at a hangulata a jateknak
pont olyan mint a forza es a >gran turismo esete
5.
5.
user101
Ha már úgyis állandóan gondjaik vannak a licencekkel, akkor lehetne a címe akár : KISS-is : "Közepesen Ismert Sztárok Soccerje" :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...