Epic Games Store - megvan az új ingyenes játék

Lehullt a lepel az Epic Games Store következő ingyenes játékáról, de amíg várjuk, hogy rátehessük a mancsunkat a Torchlightra, érdemes tudni, hogy jövő hétig az Overcooked szerezhető be teljesen ingyen.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#31
Én esténként sajtreszelővel rejszolok ha már mindenki ennyire idevágó dolgot ír.
#30
Srácok, tudtátok, hogy a Torchlight lesz a következő ingyenes játék?
#29
SLi
#28: ami balos elmélet ( theroy- nem tudom mi a magyar szó rá) létezik nagyjából olvastam, ismerem, és mára eljutottam oda hogy valami globális hirtelen esemény nélkül a maximum ami megvalósítható az egy norvég, dán, svéd stb szociálisan érzékeny kapitalizmus, vagy amiért most Bernie küzd az USA-ban, erre értettem hogy elavult.
#28
#24: Ez borzasztó mód leegyszerűsíti a helyzetet. Mindent fel lehet osztani arra, hogy x ès nem x, de ez olyan mintha semmit sem mondanál, hiszen lètezik olyan agenda ami igazságosabb elosztásèrt küzd rövid távra, de hosszú távon elègtelen eszközökkel s vice versa. Az ördög a rèszletekben rejtezik.
Az meg hogy valami elavult szigorúan tudományos/technikai szempontból mondható ki, ideológiára használva maga is totaliarista álláspont
#27
Amúgy meg ez egy tipikus party játék. Semmi baj nincs vele. Rengeteget lehet nevetni, ahogy bénáznak a csapattagok.
#26
Én szeretem a csoki fagyit! Gondoltam én is írok valamit a cikkhez, ami nem ide való...
#24
SLi
#20: huh? csak egyetlen totalitárius ideológia hirdetett egyenlőséget, a többi pont hogy az ellenkezőjét
mai világban ezek már elavult eszmék, ma már csak két oldal van: az egyik felfogás növelni akarja a szakadékot azok között akiknek van és azok közt akiknek semmijük nincs, a másik meg csökkenteni
#23
#22: ok, értem :)
#22
#20: Egyértelmü, én most cenzúra terén foglaltam állást a mondatomban.
#21
#20: *Mindig lesznek egyenlőbbek.
#20
#17: Szvsz ez olyan utópista fantazmagória, mint a kommunizmus. Egyenlőség sohasem lesz, mert az emberek különbözőek. Mindig lesznek egyenlőek. A totalitárius diktatúrák legnagyobb kulcsa az egyenlőség érzetének fenntartása.
#19
#18: A politika elérte a célját, elhiszed, hogy 2 oldal van. :)
#17
#16: Aki igazi liberális az nem akar betiltani semmit, mert az a lényege hogy szólás és alkotói szabadság van, nem retkes véleménydiktatúra.
Ezek az állítólagos "liberalis értelmiségiek" meg amint valami bántja a lelkivilágukat úgy visítanak a cenzúráért/betiltásért/történelemhamisításért hogy amellett egy disznóvágás balzsamos altatódal.
#16
SLi
#14: Marhaság, a libsi egy antiszemita gúnynév volt anno az SZDSZ-re és a körülötte lévő értelmiségiekre, ami ebben a nagyon normális országban a köznyelv része lett. Libsi= liberális + bibsi(zsido)
Másrészt a szélső balnak nem sok köze van a liberalizmushoz, max emberjogi kérdésekben, megint kevered az identitáspolitikát képviselőkkel, ők akarnak cenzurázni, de ok ott vannak a liberálisok a balosok meg a jobbosok közt is, csak mind mást akar betiltani
#15
#14: Mindenki libsi, aki nem NERsevik. Ez ugyanúgy része a dogmatikának mint az, hogy Nándorfehérvárasdid játszik a törpe, hogy megleckézteti a multikat és bankokat, hogy megreformálja Brüsszelt és hogy keresztény.
#14
#10: Neked az miért fáj hogy én liberális vagyok? A libsi amúgy egy másik állatfaj, azok magukat liberálisban valló szélsöbalos fasiszták.
#12
#7: És ki a Valve?