Red Dead Redemption 2 - újabb PC-s nyomok

A Red Dead Redemption folytatásának tavaly őszi megjelenése óta megszámlálhatatlan utalást kaptunk már a PC-s változatra vonatkozóan. Most itt egy újabb, ráadásul ez is egyértelmű jele annak, hogy készül a számítógépes kiadás.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#50
#49: Teljesen egyet értek. Az RDR2 életem egyik legjobb játéka volt pedig már 30 éve, hogy játszom. A történet pedig maga volt a vegytiszta zsenialitás. De ahogy FrankBlack is írja ízlések és pofonok különbözőek. Az itt említett Yakuza nekem pl. dög unalom volt minden szinten. Én azt hagytam abba, de épp ezért nem is hiszem, hogy tudnék róla objektíven nyilatkozni. Pont, ahogy az itt fikázók sem igen tudnak az RDR2-ről. Csak megy a divatfika szokás szerint, mert attól egyedi leszel, mint egy hópihe.
#49
#45: Ezt most én sem tudom, de totál elfogadom, és megértem ha valakinek dög unalom a játék. Nekem, és szerintem sokaknak meg nem az. Nem jön be mindenkinek, nem való mindenkinek, sőt arról is volt szó, hogy egyenesen „rétegjáték”. Ajánlom ezt a remek blogot a játékról:

https://www.gamekapocs.hu/tag/uhu123/blog/11211/retegjatek_e_a_red_dead_redemption_2

Külön kiemelném, és ajánlom Ultimate kommentjeit a poszt alatt, nagyon jókat írt szerintem.

Én úgy látom itt is, mint általában érvényesült a csordaszellem, és a közös utálat ereje. Megjelenik egy valaki, aki kritizálja a játékot, és sorra csatlakoznak hozzá, és egyre nagyobbra duzzad a fikatenger. Akiknek meg tetszik már meg se mernek szinte szólani, vagy épp vannak olyan bölcsek hogy hallgatnak… De persze ez fordítva is működik sokszor. Van olyan topik, ahol jót írnak valamiről, akkor meg ahhoz csatlakoznak sokan.

Én 100%-ra megcsináltam a sztorit, kicsit hagytam egy hétig pihenni, aztán ma visszatöltöttem egy mentést ami valahol chapter 2 körül van, és hihetetlenül megfog még mindig. A világ olyan erős számomra, hogy elképesztő. Nagyon jó játéknak tartom összességében még mindig. Persze leírtam én is pár dolgot, ami nem tetszik, és az csak a töredéke volt az összes negatív észrevételemnek, de nekem, mint western rajongónak hihetetlen élmény ez a játék.

Érdekesség, hogy én meg pl. a Yakuza játékokkal vagyok úgy, ahogy annak kedvelői vannak a RDR2-vel. Nekem az a dög unalom. Ha fizetnének se játszanék vele, nekem kín szenvedés, büntetés lenne azzal játszani. Meg úgy általában az ilyen távol-keleti játékok nagyon távol állnak az ízlésemtől. Így pl. én a Yakuza-val voltam úgy, mint amit itt az RDR2-vel kapcsolatban megfogalmaznak egyesek, hogy mennyire szörnyű, unalmas, stb. szar volt nekik. Akkor nem kell vele játszani, ennyire egyszerű. Én sem erőltettem a Yakuza-t, de nem is jöttem fel ide fikázni, hogy mekkora szar. Az ilyen anime, manga dolgokat meg végképp utálom. Mégsem mondom azt, hogy szar, csak nekem nem jön be, nem az én világom. A western viszont igen. Ez ennyi. Itt úgy látom már inkább ízlésekről ment a vita. Ízlésről vitatkozni meg ugye...
#48
#47: Na igen, ez a játék sosem lesz jó semmilyen téren, teljesen mindegy, hogy megjelenésnél a hype közben beszélünk róla, vagy jövőre. Remélem buktak is vele akkorát, mint a föld, az a pár, aki meg kíváncsi rá úgyis használtan adja-veszi, ezzel mindezt elősegítve.
#45
#38: Szerintem te nem ugyanazzal játszottál mint én. Vagy trollkodsz, nem tudom eldönteni.
#44
#43: Letelt a két-három hónap.
#42
#38: Van baj..
#41
#37: Szerencsére te itt vagy és amit te írsz mindenkit érdekel.
#40
#26: Attól függ mennyiért de lehet megvenném.
#39
Ja és teszem hozzá hogy az első epizódot megvettem ps3-ra, majd a kiegészítő játékot is. De nekem ez nem volt elég, mert amikor lett egy xbox 360-am is, arra is megvettem mindkettőt... szóval 4 lemezem is megvolt egyszerre... teljes áron. Imádom a Westernt de a 2 nyomokban sem tartalmaz semmi jót belőle, még csak diófélét se.
#38
#20: Baszki... Ebben a játékban van sztori? Akkor én mi a fasszal játszottam? Nekem ebből a Red dead2-ből csak az jött le hogy egy kripli lóval kell lovagolni... lovagolni, beszélgetni, pofázni, dumálni, pókerezni, lovagolni, beszélgetni.... azon túl hogy volt benne.... hogy is hívják? Ja igen megvan lónak hívják, node nem is egy, rögtön volt benne több ló is... meg szalmakalap. Karót nyelt ocsmány szereplők... rém gusztustalan játék. Na de a lényeg hogy amikor lovagolsz... nyomod az X-et... és amikor már a játék vége fele lekopott a festék a gombról, (én ezt nem vártam meg)... akkor még, valójában még lehet benne lovagolni, addig, amíg eljön egy lovas küldetés, ahol lóval üldözni kell valakit. Majd végül kapsz egy másik gyökér lovat.... Szerintem a Goat simulator sokkal komolyabb cucc...
#37
#5: nincs annál unalmasabb és értelmetlenebb, időrablóbb komment mint azt olvasni hogy valaki nem szeret valamit.. nem érdekel senkit
#34
Én most a Fist of the North Star-t tolom, ha jól tudom ugyanaz a csapat csinálta, mint a Yakuzát, utána a 4. rész van betervezve.