A People Can Fly szívesen folytatná a Bulletstormot

A mérsékelt anyagi siker ellenére komoly rajongói bázissal rendelkezik a lengyel People Can Fly játéka, a Bulletstorm, így nem meglepő, hogy a csapat nem tett le arról, hogy folytatást készítsenek.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#11
Szerintem nagyon jó játék lett! Először gagyinak tűnt, de mikor játszottam vele alig tudtam letenni! Több ilyen akció játékot kellene készíteni, mert aki nem a játékban meg online akarja élni az életét(azaz van valós élete) annak az ilyen játékok valók, nem a most divatos rpg sandbox szutyadékok! Egy 6-7 órás játékot egy hét alatt játszok ki, de lehet, hogy ezzel egyedül vagyok! Egy 50-60 órás játéknak a végén már nem is emlékeznék, hogy ki kivel van! Különben meg annyira tömény, hogy nem tűnt fel, hogy rövid lenne!
#10
#4: Mennyi ido alatt vitted vegig, csak mert howlongtobeatnel 7 es fel ora az atlag, mig a Steam konyvtaramban a Cod MW2 5 ora volt :-)
#8
Egész jó kis játék volt, egy folytatás nem lenne rossz.
#7
#5: Pedig mit nem adnék, ha ők készíthetnének egy Painkiller 2-t:)
#5
#4: Lehet hogy rövid de az tömör és élvezetes. Az újrakiadás már a kiadó sara, ahogy az is hogy mikor nem maradt nálunk a Painkiller név milyen szemétáradtot gyártattak belöle gagyi csapatokkal.
#4
Hát volna mit csiszolni, hozzáfűzni a játékhoz, mert ilyen rövid izével gamer pályafutásom alatt soha nem találkoztam. Konkrétan a legrövidebb idő alatt befejezett nem indie játék valaha, ever! Aztán az a fullprice kamu újrakiadás, amit azokkal is meg akartak vetetni akiknek megvan az eredeti... Nem túl szimpatikus egy bagázs!

Szóval nem tudom, én minimum fenntartásokkal kezelnék mindent amit csinálnak! :(
#3
Jöhetne, úgyis cliffhanger volt a vége.
#2
Nekem is tetszik ez, örülnék, ha érkezne egy folytatás.