Cyberpunk 2077 - megnőtt a mozifilmre az esély

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 5.
  • Cooltúra
Link másolása
A Cyberpunk 2077 alapjául szolgáló Cyberpunk 2020 asztali szerepjátékot készítő Mike Pondsmith a Video Games Chronicle-nek adott interjúban beszélt egy lehetséges mozifilm esélyeiről.

Ugyan már tavaly is óriási hullámokat keltett a Cyberpunk 2077 E3-as jelenléte, az idei Microsoft-konferencián levetített előzetes és Keanu Reeves színpadra lépése azóta csak tovább fokozta a játék körüli őrületet. Mindez jó eséllyel az idei Gamescom után még inkább felpörög, hiszen a Los Angelesben zárt ajtók mögött bemutatott demót valószínűleg Kölnben már szélesebb közönség is kipróbálhatja.

Ezúttal a videojáték alapjául szolgáló Cyberpunk 2020 megálmodója, Mike Pondsmith adott interjút a Video Games Chronicle-nek, ahol sok más érdekesség mellett szó esett arról is, hogy van-e rá esély, hogy mozifilmet kapjon a Cyberpunk. Pondsmith elárulta, hogy egyelőre ugyan nem beszélhet a filmadaptációról (vagyis a háttérben már jó eséllyel folyhatnak a megbeszélések), de abban biztos, hogy Keanu Reeves jelenléte olyan kapukat is kinyit majd előttük, amivel biztosan megnő annak az esélye, hogy filmváltozatot kapjon a Cyberpunk.

A Cyberpunk 2077 jövő április 16-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

10.
10.
#7: Ja, vagy tegyék oda a speedrunner-eket, akik a falakon keresztül mennek a bethesda játékokban és az legyen a film. Így bele is fér majd 30 percbe :D
9.
9.
Drazhar
Tekintve az álomgyár videojáték-feldolgozásainak minőséget: inkább ne, köszönjük.
7.
7.
user101
Szerintem szedjék össze a legjobb e-sportolókat és ültessék le őket a játék elé, miközben felveszik a játékmenetet. Amelyik legelőszőr végigviszi halál nélkül, na az legyen a film... kész is... Jó lesz. :)
6.
6.
joshfeed
Na igen.. ez már várható volt. Jöhet és várom de aztán faxa legyen, ne vmi összecsapott elkhúrt vacak.
Igényes Retrowave, Chillout és Ambient zenéket akarok bele, nyakon öntve Blade Runnerrel és Johnny Mnemonic-kal. :)
Egy Ridley Scott. Denis Villeneuve rendező párost el is tudnék képzelni. de akár Wachowski-ékat is.
3.
3.
Zelgadis187
Először jelenjen már meg s játék.
1.
1.
Szeretem a stílust, tőlem jöhetne. De ez azért szerintem ez úgy lenne jó, ha rendesen meg lenne csinálva és nem ilyen balfax akciófilm lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...