Vadiúj történetet mesél majd el az Uncharted-film

Dan Trachtenberg, az Uncharted-film rendezője elárult néhány apróbb részletet a hányatott sorsú adaptációról. A fiatal Drake története új vizekre evez majd, hiszen hiba lenne elmesélni újra azt, amit a Naughty Dog már egyszer tökélyre vitt.
  • Írta: szlav

Kommentek

#47
Az àncsàrtid film is csak egy tomb raider klón lesz, akàr a jàtêk. Nem kell ezt tullihegni. Vakszeg ez is csak a torrent listànat fogja gyarapìtani.
#44
YanezModerátor
#42: Nem tudhatom fájdalmas vagy izgalmas, mivel nem próbáltam ugye (és nem is akarom xd), de te fiú, te nagyon magabiztosan tudod, legalábbis ez jön le a mondandódból. :))) Aztán csak hülyéskedem. Te nem? :D
#41
YanezModerátor
#40: Honnan tudod ennyire biztosan, hogy nem lett volna izgalmasabb? Gyanús vagy te nekem fiú, nagyon gyanús! :D
#39
#32: A Gears of War összes része csak is "Insane" mod-ban megnézném mennyire unatkozol közben. :)))
#38
#37: Semmi! Ne vedd már magadra! Megnéztem a nevemet, hát tényleg akkora, hogy még a holdról is lehet látni szabad szemmel! :) :)
#36
#32: Ez a különbség a gears mint akciójáték és az unchearted, mint mix műfajú játék között! A gears csak olyan mintha egy órát az alföldön vonatoznál, az uncheartedben meg tényleg egy órát utazol, ha nem is vonaton, hanem autóval, de az is van olyan izgalmas! Zöbbet nem mondok :) :)!
#35
#34: Mondja ezt, akit Nyarlakonak hívnak! Egyébként nem kötözködésnek szántam!
#31
#25: Ennél "zöbbet" ne segíts!
#30
#28: Mint gamer társ elfogadom a véleményedet.