Vadiúj történetet mesél majd el az Uncharted-film

Dan Trachtenberg, az Uncharted-film rendezője elárult néhány apróbb részletet a hányatott sorsú adaptációról. A fiatal Drake története új vizekre evez majd, hiszen hiba lenne elmesélni újra azt, amit a Naughty Dog már egyszer tökélyre vitt.
  • Írta: szlav

Kommentek

#47
Az àncsàrtid film is csak egy tomb raider klón lesz, akàr a jàtêk. Nem kell ezt tullihegni. Vakszeg ez is csak a torrent listànat fogja gyarapìtani.
#45
#44: Egy gyenge hasonlat akart lenni csupán, nem gondoltam, hogy ilyen MÉLYEN ki lesz ANALizálva.... :)
#44
YanezModerátor
#42: Nem tudhatom fájdalmas vagy izgalmas, mivel nem próbáltam ugye (és nem is akarom xd), de te fiú, te nagyon magabiztosan tudod, legalábbis ez jön le a mondandódból. :))) Aztán csak hülyéskedem. Te nem? :D
#43
#42: Hébe-hóba mindenki homár.
#42
#41: Ha benned ez inkább izgalmat, mint fájdalmat váltott ki, akkor inkább a magad házánál kéne sepregetni :P...
#41
YanezModerátor
#40: Honnan tudod ennyire biztosan, hogy nem lett volna izgalmasabb? Gyanús vagy te nekem fiú, nagyon gyanús! :D
#40
#39: 10 évig úsztam gyerekkoromban. Rohadtul meguntam. Ha egy szöges műbránert feldugtam volna a seggembe, ami időnként enyhe elektromos sokkot ad úszás közben, attól még nem lett volna izgalmasabb, legfeljebb fájdalmasabb. :)
#39
#32: A Gears of War összes része csak is "Insane" mod-ban megnézném mennyire unatkozol közben. :)))
#38
#37: Semmi! Ne vedd már magadra! Megnéztem a nevemet, hát tényleg akkora, hogy még a holdról is lehet látni szabad szemmel! :) :)
#37
#35: Mi a baj az regelt nevemmel?
#36
#32: Ez a különbség a gears mint akciójáték és az unchearted, mint mix műfajú játék között! A gears csak olyan mintha egy órát az alföldön vonatoznál, az uncheartedben meg tényleg egy órát utazol, ha nem is vonaton, hanem autóval, de az is van olyan izgalmas! Zöbbet nem mondok :) :)!
#35
#34: Mondja ezt, akit Nyarlakonak hívnak! Egyébként nem kötözködésnek szántam!
#34
#33: Mit vársz attól aki nem tud egy mondatot sem írni felkiáltójel nélkül és a neve is CAPS LOCK.
#33
#31: Tényleg egy "elütésbe" kötsz bele egy "szerkesztés" gomb nélküli oldalon? Nagyon érett... :)
#32
#29: Szerintem pedig amennyivel fókuszáltabb a Gears, annyival nem jobb még az akció része sem. változatosság se sok van. Nemrég nyomtam az 1-et (a felújított Ultimate Edition, vagy hogy hívják), egy óra után végleg ment a gépről, pedig kifejezetten kedvem volt hozzá. Olyan volt mint egy monoton vonatozás az Alföldön.
#31
#25: Ennél "zöbbet" ne segíts!
#30
#28: Mint gamer társ elfogadom a véleményedet.
#29
#28: Szerintem a Gearsben messze jobb mondjuk a gameplay, már kérdés hogy a 2. rész után már lejtmenetben van a sorozat, az volt a csúcs.
#28
#27: Tökéletesen egyetértek, hogy ízlés dolga. De 86 ponton áll a Gears 4 metacriticsen. Hol van szarnak nézve? Hamarabb Gearseztem mint Unchartedeztem, ha választanom kell, hogy melyik franchize van alaptalanabbul kult helyzetben, az messze a Gears of war lenne. Egyébként a Gears azért citáltam ide, mert ismét felmerült a túlértékelés, és nálam a Gears of war előkelő helyen van ezen a téren.