Age of Empires II - új civilizációkat már nem kapunk

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 6.
  • Hír
Link másolása
Az Age of Empires II: Definitive Edition kreatív rendezője, Adam Isgreen a PCGamesN-nek adott interjúban elárulta, hogy a felújított kiadás megjelenése után ugyan érkeznek majd frissítések, de új civilizációkat már nem terveznek a játékhoz.

Igazán tartalmas felújított kiadásnak ígérkezik az Age of Empires II: Definitive Edition, hiszen az újrahangszerelt zenék és a 4K-s felbontás támogatása mellett tartalmilag is kibővül majd a játék, így a korábban megjelent DLC-kel felszerelt kiadásban kapunk egy új kampányt, a The Last Khanst, ami három küldetéssorozatot és négy civilizációt jelent. Ez utóbbiból azonban a későbbiekben már nem lesznek újak, ezt a játék kreatív rendezője, Adam Isgreen a PCGamesN-nek adott interjúban erősítette meg.

Mint mondta, nem tervezik, hogy a megjelenés után új civilizációkkal bővül majd a felújított kiadás. A kreatív rendező szerint így is bőven van miből választania a rajongóknak, ráadásul a profi játékosok visszajelzései szerint sincs szükség több civilizációra. Már a mostani kínálatot is nehéz kiismerni. Ez a döntés viszont nem jelenti azt, hogy semmilyen frissítés nem érkezik majd a játékhoz. Isgreen megerősítette, hogy új kampányok, finomhangolások, játékmódok biztosan elérhetőek lesznek a premier után is.

Az Age of Empires II: Definitive Edition valamikor idén jelenik meg, kizárólag PC-re.

3.
3.
Gamelord
Várós. Több nép valóban feleslegesnek tűnik.
2.
2.
kastorhun
Ez valahogy logikus egy ilyen régi játéknál. Inkább a 4. részről osztanának meg híreket, több éve készítik és még a pontos korszakát se tudjuk. (valószínűleg a Világháború)
1.
1.
Unknown
Ez aztán a live service :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...