Age of Empires II - új civilizációkat már nem kapunk

Az Age of Empires II: Definitive Edition kreatív rendezője, Adam Isgreen a PCGamesN-nek adott interjúban elárulta, hogy a felújított kiadás megjelenése után ugyan érkeznek majd frissítések, de új civilizációkat már nem terveznek a játékhoz.

Igazán tartalmas felújított kiadásnak ígérkezik az Age of Empires II: Definitive Edition, hiszen az újrahangszerelt zenék és a 4K-s felbontás támogatása mellett tartalmilag is kibővül majd a játék, így a korábban megjelent DLC-kel felszerelt kiadásban kapunk egy új kampányt, a The Last Khanst, ami három küldetéssorozatot és négy civilizációt jelent. Ez utóbbiból azonban a későbbiekben már nem lesznek újak, ezt a játék kreatív rendezője, Adam Isgreen a PCGamesN-nek adott interjúban erősítette meg.

Mint mondta, nem tervezik, hogy a megjelenés után új civilizációkkal bővül majd a felújított kiadás. A kreatív rendező szerint így is bőven van miből választania a rajongóknak, ráadásul a profi játékosok visszajelzései szerint sincs szükség több civilizációra. Már a mostani kínálatot is nehéz kiismerni. Ez a döntés viszont nem jelenti azt, hogy semmilyen frissítés nem érkezik majd a játékhoz. Isgreen megerősítette, hogy új kampányok, finomhangolások, játékmódok biztosan elérhetőek lesznek a premier után is.

Az Age of Empires II: Definitive Edition valamikor idén jelenik meg, kizárólag PC-re.

3 komment - szólj hozzá!